Fotbal intern

Ricardo Grigore se explică după petrecerea cu manele: „Mi-am cerut iubita în căsătorie. Vom avea un băiețel”

13.04.2021 | 19:18
Ricardo Grigore se explica dupa petrecerea cu manele Miam cerut iubita in casatorie Vom avea un baietel
Ricardo Grigore vrea să lămurească petrecerea cu manele: „Mi-am cerut iubita în căsătorie. Vom avea un băiețel”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a oferit primele detalii despre petrecerea cu manele pe care a ținut-o nu cu mult înainte ca Dinamo să fie învinsă fără drept de apel, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

Fundașul „câinilor” tocmai și-a cerut iubita în căsătorie, iar veștile bune pentru el nu se opresc, ci a aflat că va fi și tată.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru el, petrecerea sa vine într-un moment în care Dinamo traversează o perioadă cumplită în istoria sa, iar „câinii” se vor bate la salvarea de la retrogradare în play-off.

Cum explică Ricardo Grigore petrecerea cu manele înaintea partidei cu Clinceni

Ricardo Grigore a organizat o petrecere în toată regula înaintea meciului dintre Dinamo și Clinceni, scor 1-3, fără să țină cont de pandemia de coronavirus, dar nici de situația grea prin care trece clubul.

ADVERTISEMENT

Acum, fundașul „câinilor” își explică gestul, prin intermediul suporterilor-acționari, iar fapta sa pare să fie iertată de PCH: „Ricardo ne-a căutat și ne-a transmis gândurile lui în urma celor petrecute săptămâna trecută.

O greșeală asumată ar trebui să fie pe jumătate iertată. Cu câteva meciuri bune, ar putea trece și de jumătatea iertării”.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore își cere scuze pentru situația de săptămâna trecută.

Același jucător care anul trecut, după înfrângerea…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 13 aprilie 2021

 

„Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporteri!”

„A fost o zi foarte încărcată pentru mine. Chiar dacă era ziua mea, trebuia să fiu mai atent la tot ce se întâmplă. Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporteri și față de toți cei care au fost lezați de imaginile care au circulat! A fost ziua mea, am împlinit 22 de ani. Consider că în fiecare zi am câte ceva de învâțat și uneori primesc lecții de la viață pe care trebuie să mi le însușesc. 

În acea după-amiază am fost la un restaurant împreună cu alți prieteni, pentru un moment mai special din viața mea. Acolo i-am făcut o surpriză logodnicei mele și am cerut-o de soție. 

ADVERTISEMENT

A fost și momentul în care i-am anunțat pe prieteni și pe cei din familie că așteptăm un copil. Un băiețel, care sper să fie fotbalist și să fie câine. Partea de la restaurant a fost organizată de mine”, a precizat Ricardo Grigore.

„Am cerut permisiunea staff-ului echipei și totul s-a întâmplat în timpul zilei. Seara, când m-am întors acasă, mă aștepta o surpriză. Nu era ceva organizat de mine. Nu aveam cum să refuz ceea ce se petrecea acolo. Cred că mulți ați fost într-o situație de felul acesta. 

Am încercat să fiu politicos cu toată lumea. A fost ceva de scurtă durată. La ora 22:30 eram la culcare, pentru ca a doua zi să fiu pregătit de antrenament. La fel au stat lucrurile și pentru colegii mei. Din păcate, rezultatul cu Clinceni a fost unul prost.

La cald, după meci e greu să găsești cele mai potrivite cuvinte când dai interviu. Trebuia să îmi cer scuze de atunci. Uneori nici nu știi cum e mai bine să vorbești în fața presei. Încă o dată îmi cer scuze și sper să demonstrez și pe teren că am ambiția și seriozitatea de a da totul pentru Dinamo!”, a mai spus fundașul „câinilor”.

ADVERTISEMENT