Fotbal intern

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu au anticipat că vor marca împotriva Forestei: ”Știam că o să înscriem amândoi în meciul de la Suceava”

30.10.2019 | 21:52
Ricardo Grigore si Robert Moldoveanu au anticipat ca vor marca impotriva Forestei Stiam ca o sa inscriem amandoi in meciul de la Suceava
ADVERTISEMENT

După forma bună arătată în Casa Pariurilor Liga 1, acolo unde nu a mai pierdut din septembrie, Dinamo a demonstrat și în Cupa României că este o echipă pe val. ”Câinii” s-au impus lejer, scor 4-0 pe terenul celor de la Foresta Suceava și s-au calificat în sferturile de finală ale competiției.

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu au anticipat că vor marca împotriva Forestei: ”Știam că o să marcăm amândoi în meciul de la Suceava”

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, doi dintre cei mai buni oameni ai lui Dinamo în meciul cu Foresta Suceava din optimile de finală ale Cupei României, au declarat după victoria trupei lui Uhrin, scor 4-0, că au fost siguri că vor marca în Moldova.

ADVERTISEMENT

”Am avut o atmosfera foarte frumoasă. Ne place să jucăm cu așa public. A fost un meci dificil, am jucat cu o echipă solidă. Dacă am fi marcat alte două goluri în prima repriză ne făceam meciul și mai ușor. Dacă nu eram 100% concentrați și nu puneam osul la bătaie, putea fi mai dificil. Sunt fericit că am marcat. Știam că o să marchez. I-am spus lui Robert asta. El mi-a spus că voi marca, și știam că o voi face. Când simți ceva se adeverește”, a spus Grigore.

Acesta a fost completat de colegul său din ofensivă: ”Chiar vorbeam cu Rici (nr. Ricardo Grigore), i-am spus că o să marcăm amândoi azi. Mă bucur că ne-am calificat mai departe. Foresta e o echipă bună, care ne-a pus probleme. Îmi doresc să câștigăm cu oricine am juca. M-aș bucura să jucăm cu Petrolul, să ma reîntâlnesc cu ceilalți colegi de acolo” a spus Moldoveanu.

ADVERTISEMENT
  • Ricardo Grigore (9) și Robert Moldoveanu (70) au marcat golurile de 0-1, respectiv 0-3 în meciul Foresta – Dinamo 0-4 din optimile Cupei României