News

Richard Quest, celebrul jurnalist CNN, a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus. Care este starea sa de sănătate

21.04.2020 | 12:17
Richard Quest celebrul jurnalist CNN a anuntat ca a fost diagnosticat cu coronavirus Care este starea sa de sanatate
ADVERTISEMENT

Richard Quest, cunoscutul jurnalist CNN, a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus. Printr-o postare pe pagina personală de Instagram, omul de presă anunță și care este starea sa de sănătate în acest moment.

Richard Quest, celebrul jurnalist CNN, a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus

După Chris Cuomo, un alt jurnalist celebru al postului de televiziune american CNN a fost diagnosticat cu coronavirus. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Richard Quest a anunțat că a fost infectat cu acest virus.

ADVERTISEMENT

Gazdă a emisiunii ”Quest Means Business“, acesta a postat și un mesaj video pe contul său de Instagram.

”Am coronavirus. Sunt binecuvântat că am simptome ușoare, doar o tuse. Gândurile și rugăciunile mele merg la cei mai puțin norocoși. Stați acasă, protejați viața”, a scris Quest și pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Richard Quest este încrezător că medicii îl vor ajuta să se refacă rapid. Acesta mai anunță că își va continua activitatea de jurnalist și în aceste momente mai dificile.

”În weekend am început să tușesc puțin, așa că am făcut un test și am fost diagnosticat cu coronavirus. Am fost testat pozitiv pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Sunt norocos că nu am simptomele pe care le au alții – nu am febră, nu am probleme de respirație. Chiar sunt foarte norocos. Medicii spun că mă voi reface complet și sunt pe drumul cel bun. E un caz în care rămâi calm și mergi mai departe.

Sunt lucrurile importante despre care să vorbim acum. Cum e prețul petrolului și alte probleme economice” a spus Richard Quest în mediul online.

ADVERTISEMENT

Chris Cuomo, primul jurnalist CNN infectat cu Covid-19

Pe 14 aprilie, Chris Cuomo, fratele guvernatorului statului New York, Andrew Cuomo, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Chris Cuomo este gazda programului ”Cuomo Prime Time”, difuzat de postul de televiziune CNN.

ADVERTISEMENT