Premier League

Everton a refuzat 100.000.000 de euro de la Barcelona! Catalanii au vrut să-l transfere pe Richarlison

29.01.2020 | 21:18
Everton a refuzat 100000000 de euro de la Barcelona Catalanii au vrut sal transfere pe Richarlison
ADVERTISEMENT

Brazilianul Richarlison este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul lui Everton, iar acesta a reușit să reziste tentației și a refuzat o mutare de 100.000.000 de euro la Barcelona.

Richarlison a refuzat oferta Barcelonei

Richarlison a fost transferat de Everton de la Watford în 2018, în schimbul sumei de 40.000.000 de euro, iar de atunci s-a impus ca titular în echipa „caramelelor”.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a jucat 65 de meciuri pentru Everton, în care a reușit să marcheze 24 de goluri, 10 fiind înscrise în actuala ediție de Premier League.

Catalanii caută un atacant care să îl înlocuiască pe Luis Suarez (accidentat), iar șefii Barcelonei au două ținte din Premier League, pe Richarlison și pe Pierre-Emerick Aubameyang.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani a împlinit Richarlison pe 10 mai

„Nu am destule degete ca să enumăr câte echipe m-au refuzat”

De la un simplu puști refuzat de mai multe echipe din țara sa natală până la a ajunge el să o refuze pe Barcelona, Richarlison a trebuit să muncească mult și să învețe din greșeli: „Nu am destule degete să număr echipele care m-au refuzat.

Am fost aproape să renunț la fotbal, dar am ridicat capul din pământ și am mers la Belo Horizonte să dau probe la America MG, având bani doar pentru biletul de dus. Dacă nu luam proba, nu aveam bani să mă întorc acasă”.

ADVERTISEMENT

„Belo Horizonte era la peste 600 de kilometri de unde locuiam eu. Am dat totul la acele proble și am fost luat. În orașul natal locuiam la unchii mei pentru că stăteau mai aproape de terenul de antrenament, iar eu nu aveam bani petru biletele de autobuz.

Am vândut pe străzi înghețată și dulciuri pentru a-mi ajuta părinții. Familia a făcut tot posibilul pentru a-mi împlini visul”, a mai spus brazilianul.

ADVERTISEMENT
  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Richarlison, conform transfermarkt.com