Fotbal intern

„Rici” Grigore și Robert Moldoveanu pun Dinamo mai presus de salarii: „E important să luăm licența!”

11.04.2020 | 20:13
Rici Grigore si Robert Moldoveanu pun Dinamo mai presus de salarii E important sa luam licenta
ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu au vorbit despre situația de la Dinamo și pun binele echipei mai presus de salariile lor, declarând că cel mai important în acest moment este licența.

„Rici” Grigore și Robert Moldoveanu pun Dinamo mai presus de propriile salarii

Robert Moldoveanu crede în continuare că Ionuț Negoiță va salva Dinamo și va da banii pentru ca clubul să primească licența și a declarat că în acest moment nu este foarte interesat de salariu și nu are de gând să plece din echipa „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că domnul Negoiță iubește foarte mul Dinamo și va rezolva problema cu licența. Ne afectează pentru că ne dă o oarecare teamă acest subiect și sperăm să vină cineva să salveze clubul, pentru că e o situație delicată și altfel nu merg lucrurile.

Totodată, oamenii care iubesc echipa și care au putere financiară spert să vină alături de echipă. Eu nu vreau să plec de la Dinamo, important e să luăm licența”, a declarat Robert Moldoveanu.

ADVERTISEMENT

„Sper că vom primi salariile, dar mai importantă e licența!”

Ricardo Grigore recunoaște că s-a gândit la salariul pe care îl are de recuperat, dar la fel ca Robert Moldoveanu speră ca clubul să obțină licența mai presus decât orice: „Sper că vom primi salariile, avem aproape trei luni, dar mai important acum e să luăm licența.

Este riscul ca unii jucători să-și depună memorii și să plece de la Dinamo. Fanii dinamoviști au făcut ce a trebuit pentru Dinamo, iar acum e greu să strângă din nou bani pentru echipă, ceea ce vine de la ei acum e un bonus”

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne gândim la viitor. Bogdan Bălănescu ne-a spus că face tot posibilul să ne plătească salariile, dar primordial este licența. Mister ne verifică în fiecare săptămână să vadă dacă ne facem exercițiile”, a mai spus fundașul „câinilor”.