Life

Ricky Martin, afirmații șocante despre copiii săi: “Mi-aş dori să fie gay…”

16.10.2020 | 20:39
Ricky Martin afirmatii socante despre copiii sai Mias dori sa fie gay
Ricky Martin, afirmații șocante despre copiii săi. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântărețul portorican Ricky Martin este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți latino din toate timpurile. Artistul a recunoscut în 2010 că este homosexual, mărturisire care a șocat o lume întreagă și le-a întristat pe admiratoarele sale de pretutindeni.

De-a lungul timpului, Ricky Martin a fost considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci. Acum, el este căsătorit de trei ani cu Jwan Yosef, iar în 2008 a devenit tată de gemeni cu ajutorul unei mame surogat.

ADVERTISEMENT

Recent, celebrul cântăreț și-a uimit susținătorii când a dezvăluit că își dorește ca cei doi copii ai săi să îi urmeze orientarea sexuală, declarație care a stârnit un val de controverse în mediul online.

Ricky Martin, afirmații șocante despre copiii săi: “Mi-aş dori să fie gay…”

Ricky Martin este un artist asumat, motiv pentru care nu se sfiește să facă anumite afirmații public, deși cuvintele lui ar putea stârni multe critici din partea internauților. Solistul a dezvăluit în 2010 că este homosexual, chiar dacă prietenii săi l-au sfătuit să renunțe la idee, deoarece o astfel de mărturisire i-ar putea distruge cariera.

ADVERTISEMENT

Deși s-a confruntat cu anumite prejudecăți, Ricky Martin a spus că s-a simțit foarte ușurat după ce și-a dezvăluit public orientarea sexuală și că și-ar fi dorit să fi recunoscut mai devreme că este gay.

„În momentul în care am scris scrisoare am avut un sentiment puternic de eliberare.. Mi-aş dori să repet experienţa. A fost ceva uimitor”, a declarat portoricanul.

ADVERTISEMENT

În 2008, Ricky Martin a devenit tatăl gemenilor Matteo și Valentino, moment în care s-au produs foarte multe schimbări în viața artistului. Recent, în interviul pentru The Daily Show, starul latino a șocat o lume întreagă, mărturisit că își dorește ca fiii lui să îi urmeze exemplul și să devină homosexuali.

„Copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi real. Te face o persoană mai puternică”, a afirmat Ricky Martin.

ADVERTISEMENT

În prezent, cântărețul se simte împlinit, având o familie frumoasă, formată din patru copii și un soț atrăgător. Ricky Martin a mai vorbit și despre răspunsul pe care l-a oferit celor mici, când a fost întrebat de ce au doi tătici.

,,Le-am spus că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertatea foarte frumos”, a spus activistul.

ADVERTISEMENT
Tags: