Life

Ricky Martin, noi acuzații de agresiune sexuală. Cine este persoana care l-a dat în judecată

Ricky Martin s-a trezit cu o nouă plângere de ordin sexual. De la cine au plecat acuzațiile de această dată.
12.09.2022 | 22:29
Ricky Martin noi acuzatii de agresiune sexuala Cine este persoana care la dat in judecata
Ricky Martin s-a trezit cu o nouă plângere de ordin sexual. De la cine au plecat acuzațiile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Starul pop din Puerto Rico se confruntă cu o nouă agresiune sexuală. Pe numele cântărețului a fost deschis un dosar în cursul zilei de 9 septembrie 2022, lucru confirmat de autoritățile din capitala San Juan.

Ricky Martin s-a trezit cu o nouă plângere de ordin sexual. De la cine au plecat acuzațiile

Ricky Martin este urmărit în continuare de acuzații la adresa personală, după ce în urmă cu câteva luni nepotul său, Dennis Yadiel Sánchez Martin, a depus o plângere pentru agresiune sexuală și a cerut un ordin de protecție.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv tânărul a recunoscut că a mințit, însă de această dată nu se știe identitatea celui care a lansat un atac dur la adresa artistului. Potrivit Associated Press plângerea a fost depusă la o secție de poliție din capitala San Juan.

Edward Ramírez, purtătorul de cuvânt al instituției, nu a oferit informații suplimentare despre caz, însă o persoană care nu este autorizată să vorbească despre proces a confirmat că este vorba tot de nepotul starului.

ADVERTISEMENT

Presupusul incident nu este unul recent, motiv pentru care oamenii legii au mai declarat că dosarul deschis de ruda lui Ricky Martin nu înseamnă automat și o arestare. Poliția investighează în aceste clipe dacă acuzațiile sunt justificate.

Ricky Martin, pierderi financiare uriașe din cauza acuzațiilor

Ricky Martin a pierdut contracte și proiecte numeroase de când au apărut declarațiile făcute de nepotul său. Procesul cu Dennis Yadiel Sánchez Martin l-a dus pe cântăreț la pierduri uriașe care se ridică la cel puțin 10 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

La această sumă se mai adaugă alte 20 de milioane de dolari daune reputației sale, avocații starului precizând că ruda vedetei îi trimite zilnic până la 10 mesaje, toate fiind ”lipsite de sens și fără niciun scop anume”.

În plus, adolescentul care susține că a avut o relație sentimentală de circa 7 luni cu artistul, a publicat numărul privat al lui Ricky Martin. În felul acesta vedeta a fost nevoită să-l schimbe.

ADVERTISEMENT