Life

Ricky Martin riscă 50 de ani de închisoare. Este acuzat de incest de nepotul său, care susține că a fost agresat fizic și psihic

Nepotul lui Ricky Martin îi aduce acuzații grave celebrului cântăreț. Tânărul susține că a avut o relație de șapte luni cu unchiul său și că a fost agresat psihic și fizic.
16.07.2022 | 17:11
Ricky Martin risca 50 de ani de inchisoare Este acuzat de incest de nepotul sau care sustine ca a fost agresat fizic si psihic
Ricky Martin, acuzat de incest. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ricky Martin a fost acuzat de incest de către nepotul său în vârstă de 21 ani. Pe numele celebrului cântăreț a fost emis un ordin din restricție și dacă acuzațiile care i se aduc se dovedesc a fi adevărate, riscă până la 50 de ani de închisoare.

Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său. Pe numele lui există un ordin de restricție și riscă până la 50 de ani de închisoare

După ce în anul 2020 Ricky Martin a făcut declarații controversate, susținând că și-ar dori ca toți copii săi să fie gay, cântărețul se află din nou în mijlocul unui scandal. Pe 1 iulie, pe numele artistului a fost emis un ordin de restricție pentru violență domestică.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă numele victimei nu a fost făcut public, Eric, fratele lui Ricky Martin a dezvăluit că este vorba despre Dennis Yadiel Sanchez, un nepot al starului portorican. Inițial se vehicula că nu ar fi fost vorba despre o rudă de sânge, ci despre fiul fratelui vitreg al solistului.

Ricky Martin și Sanchez ar fi avut timp de șapte luni o relație care s-ar fi încheiat în urmă cu aproximativ două luni în urmă. Artistul este acuzat că pe timpul legăturii lor amoroase l-ar fi agresat fizic și psihic pe nepotul său și că după ce ruptura s-a produs, Ricky Martin nu ar fi putut să accepte și a fost văzut dând târcoale casei lui.

ADVERTISEMENT

Conform ordinului de restricție, Sanchez susține că Martin ar fi consumat substanțe interzise și cantități mari de alcool. Legea din Puerto Rico impune sancțiuni drastice pentru incest, iar dacă acuzațiile care i se aduc sunt adevărate, artistul riscă până la 50 de ani de închisoare.

Ricky Martin neagă acuzațiile care i se aduc. Familia îl susține

Eric, fratele lui Ricky Martin susține că Sanchez are probleme psihice, iar un reprezentant al artistului a trimis un comunicat de presă prin care a catalogat acuzațiile ca fiind dezgustătoare.

ADVERTISEMENT

Avocații cântărețului pregătesc apărarea împotriva tânărului, care recent ar fi fost acuzat că a hărțuit o femeie și a amenințat-o că o să-i distrugă viața, scrie DailyMail.

„Ricky Martin nu a fost niciodată şi nu va fi niciodată implicat în vreun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său.

ADVERTISEMENT

Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare. Cu toţii sperăm ca acest om să primească ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai presus de toate, aşteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele”, a declarat avocatul Martin Singer.

Pe 4 iulie, Ricky Martin a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care a susținut că ordinul de restricție se bazează pe informații neadevărate, dar că nu poate face mai multe declarații momentan.

 

ADVERTISEMENT