Life

Rihanna face furori cu noul ei look furat! De la cine s-a inspirat frumoasa mulatră!

Frumoasa Rihanna a renunţat la originalitate! Ultimul său look este copiat, deşi a fost votată drept cea mai influentă artistă, când vine vorba de stil.
18.12.2017 | 13:22
Rihanna face furori cu noul ei look furat De la cine sa inspirat frumoasa mulatra

Frumoasa Rihanna şi-a schimbat look-ul, chiar la sfârşit de an! Artista numită de curând cea mai influentă persoană când vine vorba despre stil şi modă se pare că nu mai este la fel de originală precum o ştiam cu toţii. Mulatra a trecut pragul salonului de înfrumuseţare cu câteva săptămâni înainte de trecerea în anul 2018, însă frezura aleasă se pare că este copiată.

Riri a dezvăluit noua coafură fanilor de pe Instagram, iar toată lumea a felicitat-o. A încercat aproape orice culoare a curcubeului de la verde până la albastru strălucitor, blond platinat, însă de data asta diva din Barbados a renunţat la brunet şi şi-a adăugat câteva umbre de blond la vârfuri.

Rihanna a renunţat la originalitate! Ultimul său look este copiat! 

Lungimea părului este mult mai mare decât ne-am fi aşteptat, dar cel mai probabil Rihanna poartă extensii în cele două fotografii. 

De data aceasta, artista nu se mai poate lăuda cu originalitatea, acelaşi look fiind abordat înaintea ei şi de Selena Gomez, Olivia Munn sau Kaia Gerber. Se pare că acesta va fi trendul la început de an!