ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Rihanna CUMPĂRĂ un club de tradiţie din Anglia!

Celebra cîntăreaţă, Rihanna, doreşte să învestească în fotbalul englez. După poza postat pe site-ul de socializare Instagram poze din timpul Campionatului Mondial din Brazilia, cîntăreaţa...
Autor: Adrian Căpriţă | 12.08.2014 | 14:32
Rihanna CUMPĂRĂ un club de tradiţie din Anglia!

Celebra cîntăreaţă, Rihanna, doreşte să învestească în fotbalul englez. După poza postat pe site-ul de socializare Instagram poze din timpul Campionatului Mondial din Brazilia, cîntăreaţa din Barbados doreşte să îşi continue legătura cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianul spaniol El Mundo Deportivo a avansat marţi ipoteza că artista ar fi interesată să cumpere un club şi că ţinta ei ar fi Liverpool. Cîntăreaţa doreşte să deschidă o academie de fotbal în ţara sa natală, Barbados, după care ar dori să investeacă în fotbalul englez, la Liverpool.

ADVERTISEMENT

Grupul Fenway Sports, care deţine clubul Liverpool, a investit sume uriaşe în transferuri în această perioadă de mercato. ”Cormoranii” doresc să aducă cel de al 18-lea titlu, după ce l-au pierdut dramatic sezonul trecut în dauna celor de la Manchester City.

Fanii lui Liverpool nu sunt de acord cu mutarea. Conform unui chestionar de pe siteul mirror.co.uk în legătură cu posibila venire a Rihannei la conducerea clubului, 65% dintre useri s-au declarat împotriva acestei posibilităţi.

ADVERTISEMENT

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!