Life

Rihanna, declarată oficial cea mai tânără miliardară din America. Ce avere are, de fapt

Rihanna a fost declarată în mod oficial cea mai tânără miliardară din America, având o avere de peste 1,4 miliarde de dolari. Iată din ce face aceasta bani.
07.07.2022 | 15:01
Rihanna declarata oficial cea mai tanara miliardara din America Ce avere are de fapt
Rihanna, cea mai tânără miliardară din America. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Rihanna este oficial cea mai tânără miliardară din America. Artista a fost declarată de Forbes cea mai tânără femeie cu o avere impresionantă de mai mult de un miliard de dolari.

Rihanna, cea mai tânără miliardară din America

Rihanna a fost declarată de Forbes cea mai tânără miliardară din America. De altfel, artista se află pe lista celor mai bogate femei din America pentru al treilea an la rând și iată că de această dată este prima pe listă.

ADVERTISEMENT

Este singura femeie din faimosul top realizat de Forbes care are mai puțin de 40 de ani și pe locul 21 în lume în ceea ce privește averea.

Pe lângă faptul că face foarte mulți bani din muzica, vedeta are trei companii care îi aduc venituri frumușele, ele fiind de un real succes.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre două branduri cosmetice, anume Fenty Beauty, Fenty Skin, dar și Savage X Fenty, un brand de lenjerie intimă.

Conform datelor Bloomberg, Savage X Fenty ar fi evaluată la 3 miliarde de dolari, iar Rihanna deține 30% din această companie.

ADVERTISEMENT

Ce venituri au afacerile Rihannei. Declarațiile artistei despre banii săi

Vedeta mai deține și jumătate din compania Fenty Beauty, care în 2020 a generat 550 de milioane drept venituri.

Conform declarațiilor date de vedetă, scopul ei nu a fost niciodată să facă avere și chiar dacă a ajuns să fie cea mai tânără femeia bogată femeie din America, nu se va opri din a munci.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Rihanna are și organizație caritabilă pe care a înființat-o în anul 2012.

“Banii mei nu sunt pentru mine, ci întotdeauna mă gândesc că pot ajuta pe altcineva. Lumea te poate face să crezi cu adevărat că lucrurile greșite sunt prioritare și te face să îți lipsească cu adevărat miezul vieții, ceea ce înseamnă să fii în viață”, a spus ea.

Rihanna a reușit să atingă pragul de avere de peste un miliard de dolari acum circa un an și a fost declarată cea mai bine plătită artistă din industrie.

Aceasta se află pe poziția a doua după Oprah Winfrey în ceea ce privește cele mai bogate femei din sfera de divertisment.

ADVERTISEMENT
Tags: