Life

Rihanna și ASAP Rocky, părinți pentru prima oară. Cântăreața a devenit mama unui băiat

Rihanna și iubitul ei, ASAP Rocky, sunt în culmea fericirii. Celebra artistă din Barbados a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproximativ o săptămână.
19.05.2022 | 22:40
Rihanna si ASAP Rocky parinti pentru prima oara Cantareata a devenit mama unui baiat
Rihanna a devenit mamă în mare secret. Cântăreața a adus pe lume un băiat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și partenerul de viață sunt părinți pentru prima oară. Vedeta a născut în mare secret în urmă cu șase zile, însă vestea a fost făcută publică abia acum. Bebelușul artistei, un băiețel, a venit pe lume la termen.

Rihanna a devenit mamă în mare secret. Cântăreața a adus pe lume un băiat

Rihanna a preferat să fie discretă legat de momentul venirii pe lume a primului său copil. Renumita cântăreață a născut în Los Angeles, după ce în ultima perioadă a dispărut din viața publică și nu a mai postat nimic.

ADVERTISEMENT

Publicația americană TMZ notează faptul că vedeta a adus pe lume primul său copil în data de 13 mai, însă nu a făcut niciun anunț oficial până în prezent. De asemenea, până acum nu s-a aflat nici numele bebelușului.

În urmă cu zece zile, Rihanna încă se afișa în ținute sexy, cu burtica de gravidă la vedere, declarând că nu este genul de femeie care în perioada sarcinii să-și ascundă formele, ci chiar a îndrăznit mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

„Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…

Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port. 

ADVERTISEMENT

Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje –  cu atât mai bine”, dezvăluia artista legat de ținutele purtate în ultima vreme.

Rihanna, fără iubit în momentul nașterii. ASAP Rocky este arestat

Rihanna a strălucit pe perioada sarcinii, însă a avut parte și de momente mai puțin plăcute. Acestea țin de viața privată și de partenerul de viață, ASAP Rocky, care a fost arestat de forțele de ordine într-un aeroport.

ADVERTISEMENT

Rapperul este acuzat că a tras mai multe focuri de armă în aer, în timpul unei altercații stradale și ar fi fugit de la locul faptei. Incidentul s-a petrecut în luna noiembrie a anului 2021 și are legătură cu o cunoștință.

ADVERTISEMENT