Life

Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023. Ce piesă va interpreta artista la ceremonia de decernare

Premiile Oscar 2023 vor aduce pe aceeași scenă nenumărați artiști celebri din România. Surpriza serii este chiar Rihanna, care va cânta la ceremonia de decernare.
24.02.2023 | 18:46
Rihanna va canta la Premiile Oscar 2023 Ce piesa va interpreta artista la ceremonia de decernare
Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rihanna este de departe una dintre cele mai apreciate cântărețe la nivel mondial. Piesele sale, dar și colaborările pe care le-a avut de-a lungul anilor au mers direct către sufletul publicului, iar asta s-a văzut atât în topurile muzicale cât și la capitolul finanțe.

Rihanna, pe scenă la gala de decernare a premiilor Oscar 2023

Rihanna a devenit anul trecut cea mai tânără miliardară din lume, deși nu s-ar fi așteptat niciodată la un asemenea succes din punct de vedere muzical.  Acum, artista se pregătește să pășească la Premiile Oscar 2023, unde va și cânta în cadrul celei de-a 95-a ceremonie de decernare.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că piesa compusă de Rihanna, Tems, Ryan Coogler și Ludwig Goransson, „Lift Me Up” a fost nominalizată la Oscar la categoria ”Original Song”, aceasta fiind prima nominalizare din întreagă carieră a Rihannei.

Când o vom putea vedea pe scenă pe Rihanna? Gala de decernare a Premiilor Oscar 2023, ediția cu numărul 95, va avea loc duminică, 12 martie, la Dolby Theatre at Ovation Hollywood. În ciuda faptului că faimoase artistă a luat o pauză și nu a mai lansat vreun nou albul încă din 2016, se pare că acest lucru nu a contat.

ADVERTISEMENT

După ce a fost cap de afiș la Super Bowl 2023, unde a dezvăluit și că este însărcinată pentru a doua oară, mai apoi s-a aflat și că artista merită un loc și la gala Premiilor Oscar 2023. Menționăm faptul că în imaginea de la Super Bowl 2023, sarcina Rihannei este una destul de vizibilă.

De asemenea amintim și faptul că artista a devenit mamă pentru prima oară destul de recent, iar de abia anul trecut a făcut publică și prima imagine cu fiul său, care a făcut-o o femeie împlinită din toate punctele de vedere. 

ADVERTISEMENT

Rihana, prima piesă solo din ultimii 7 ani de zile

Despre piesa ”Lift Me Up”, nominalizată la Oscar la categoria ”Original Song”, știm că aceasta marchează prima piesă solo înregistrată de Rihanna de la ultimul ei albul mandat în anul 2016. La aceeași categorie se luptă și artiști celebri precum Lady Gaga.

Înainte de spectacolul de la Super Bowl, artista povestea că indiferent de ce se întâmplă în viața ei își dorește să se distreze și totodată să descopere cât de multe lucruri noi poate, având în vedere darul pe care l-a avut pe plan muzical.

ADVERTISEMENT

„Mă simt deschisă să explorez, să descopăr, să creez lucruri noi, lucruri diferite, lucruri care sunt în afara, ciudate. S-ar putea să nu aibă vreodată sens pentru fanii mei… Vreau să mă distrez cu muzica”, a declarat Rihanna înainte de spectacolul de la Super Bowl.

Menționăm că în întreaga sa carieră, Rihanna a câștigat nouă premii Grammy. De asemenea, faimoasa artistă, în vârstă de 35 de ani mai are și opt albume multi-platină, dar și  alte14 single-uri care au ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100, un lucru remarcabil.

ADVERTISEMENT
Tags: