Video. Debut ruşinos pentru Gattuso în Europa

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
07/12/2017, 16:35
Video. Debut ruşinos pentru Gattuso în Europa

UPDATE, ora 22:00: AC Milan a pierdut cu 2-0 partida disputată pe terenul celor de la Rijeka, în ultima etapă din faza grupelor în Europa League. Puljic şi Gavranovic au punctat pentru gazde, însă victoria croaţilor nu a modificat cu nimic clasamentul. Ludogoreţ, cu Moţi integralist şi Keşeru introdus la pauză şi eliminat pe final, a obţinut o remiză, 1-1, pe terenul lui Hoffenheim şi a reuşit calificarea mai departe. 

Italienii, care sunt liderii grupei (VEZI CLASAMENTUL FINAL), au lăsat mai mulţi jucători importanţi acasă şi sunt cu moralul la pământ după ce au terminat la egalitate în Serie A cu ”lanterna” Benevento, fiind egalaţi la ultima fază cu un gol marcat de portar. 

”Rijeka este o echipă tehnică şi îi place să aibă mingea. Sunt extrem de organizaţi. Paletta este un jucător important pentru noi şi în meciul cu Rijeka va primi câteva minute. Biglia va juca şi el. Nu suntem bine din punct de vedere psihic, dar nu avem timp să ne plângem”, a declarat Gattuso.

Rijeka – Milan LIVE STREAM Europa League. Gattuso a deplasat un lot cu o medie de vârstă de 21 de ani

Rijeka – Milan LIVE STREAM Europa League. Tehnicianul italian a mărturisit că nu a avut timp să pună la punct aspectul psihic. ”Stăm bine în clasament, dar acest meci este important pentru noi la nivel psihologic. Avem nevoie de un rezultat important. Sunt de opt zile la echipă şi nu am avut timp să pun la punct partea psihică”. 

Rijeka – Milan LIVE STREAM Europa League. ”Am decis să las acasă anumiţi jucători pentru a se odihni, deoarece în ultimele două zile am avut antrenamente intense. Aştept să văd de la jucătorii dorinţă. Media de vârstă a lotului care a făcut deplasarea este 21 de ani, dar nu vreau să văd  frică”, a mai spus Gattuso.

Închide ×