Life

Riki, dezamăgit de atitudinea Elenei Matei de la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat în finală

Riki, unul dintre participanții emisiunii culinare moderate de Irina Fodor, a dezvăluit că este extrem de supărat de comportamentul Elenei Matei, care s-a schimbat radical în finala Chefi la cuțite, sezonul 9.
16.06.2021 | 23:39
Riki dezamagit de atitudinea Elenei Matei de la Chefi la cutite Ce sa intamplat in finala
Riki, dezamăgit de atitudinea Elenei Matei de la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat în finală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe, pe numele său complet, a trăit o mare dezamăgire în momentul în care finalista din echipa verde și-a ales concurenții cu care vrea să gătească la ultima probă de la Antena 1.

Mai exact, participantul de origine japoneză nu se aștepta ca finalista Elena Matei să aleagă un concurent din echipa adversă, frumoasa blondină alegându-l pe Florin Revesz ce a purtat până acum tunică albastră.

ADVERTISEMENT

Riki, supărat pe Elena Matei de la Chefi la cuțite. Finalista a luat o decizie surprinzătoare

„M-am supărat pe Elena pentru că prima ei alegere a fost cineva din altă echipă. Înțeleg că vrea să câștige, dar noi am fost cu ideea că echipa verde este unită.

Ea e complet schimbată. Am fost foarte dezamăgit și foarte trist”, a spus Riki în finala Chefi la cuțite, despre atitudinea tinerei din echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Frumoasa concurentă a explicat care este motivul pentru care a luat această decizie neașteptată. Finalista lui Sorin Bontea a mărturisit că vrea să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elena Matei a dat totul în competiția culinară de la Antena 1, ea precizând la un moment dat că acest concurs culinar este realizat în memoria regretatul ei tată, care a murit în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă e o competiție, dacă nu mai știți vă amintesc eu. E o competiție așa că o să fac orice ca să câștig. Îmi fac ce echipă vreau eu, dacă voi vă supărați asta e…”, a spus finalista din echipa verde.

Emoții uriașe pentru finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 9

Cu toate acestea Riki este mândru de concurenta cu care a format o legătură foarte puternică pe parcursul competiției. Japonezul are numai cuvinte de laudă la adresa tinerei, despre care spune că este mai bună decât el.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mândru de tine, ești o puștoaică diamantă. Scuze diamantelor, dar eu nu am avut noroc în semifinală. Elena este un bucătar mai bun decât mine, mai norocoasă decât mine.

Sunt foarte, foarte mândru de mine, pentru că am avut multă lume care m-a susținut”, a scris Rikito Watanabe pe rețelele de socializare, după încheierea semifinalei de la Antena 1.

Elena Matei nu este singura finalistă care își dorește să pună mâna pe trofeul de la Chefi la cuțite. Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu este extrem de motivată să plece acasă cu premiul pus la dispoziție de producători.

Concurenta cu tunică mov nu este singura adversă a frumoasei blondinei, ci și Cătălin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu, un concurent care lucrează foarte „curat”.

ADVERTISEMENT