Life

Riki și Elena de la Chefi la Cuțite se căsătoresc? Dezvăluirea făcută de Irina Fodor

Riki și Elena de la Chefi la Cuțite se căsătoresc? FANATIK vă spune ce a dezvăluit Irina Fodor.
16.06.2021 | 11:29
Riki si Elena de la Chefi la Cutite se casatoresc Dezvaluirea facuta de Irina Fodor
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut parte de o surpriză în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”. Irina Fodor le-a dezvăluit că Elena Matei i-a făcut o promisiune lui Riki.

Chiar înainte să anunțe ce temă de gătit aduce ultima probă, prezentatoarea a spus că cei doi au promis că se căsătoresc. Mai mult, s-a stabilit deja cine va fi domnișoară de onoare.

ADVERTISEMENT

Riki și Elena de la Chefi la Cuțite se căsătoresc? Dezvăluirea făcută de Irina Fodor

„Elena și Rikito au spus că dacă ajung în semifinală se căsătoresc. Sunteți martorii acestui eveniment în premieră”, a anunțat Irina Fodor, potrivit Antena 1.

„Domnișoară de onoare s-a anunțat Valentina. Să găsim repede o pereche de nași,” a adăugat prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Totuși, la începutul ediției, cei doi concurenți au avut un schimb de replici din care nu reieșea că au de gând să facă acest pas. Riki se ținea cu mâinile de abdomen, iar Elena i-a transmis că dacă nu ajunge în finală nu îl așteaptă nimic bun.

„Riki, te doare burtica? Haide, că dacă nu ajungi în finală te omor”, i-a spus tânăra. Răspunsul simpaticului japonez a fost unul în care și-a arătat dezamăgirea.

ADVERTISEMENT

„Da, dar ieri ai spus ceva și deja te-ai sucit. Ai spus că dacă ajungem amândoi în semifinală, îmi amintesc că ai spus ceva de genul….”, a mormăit el, vizibil dezamăgit.

Riki a dezvăluit ce i-a spus Elena

Ulterior, japonezul a explicat ce i-a spus concurenta: „Destinul ne-a adus împreună, pe mine și pe Elenica. În bootcamp Elena a spus că dacă intrăm amândoi în echipe, o să mă sărute pe gură”.

ADVERTISEMENT

„Ea a spus asta și nu a făcut-o! Și înainte de semifinală a zis că dacă ajungem în semifinală împreună o să ne căsătorim. Și ghici ce: nu s-a întâmplat așa! Mamă, Elena…Nu mai face așa cu capul meu”, a precizat acesta.

„Lasă, lasă. O să vedem ce o să se întâmple. Vreau să spun că acum eu sunt un bărbat semifinalist. Eu fac și eu ce vreau eu,” a adăugat.

Totuși, Rikito nu s-a aflat printre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite. Elena Matei, Cătălin Amarandei și Narcisa Birjaru sunt cei care au ajuns în marea finală a competiției.

ADVERTISEMENT