Life
notix pixel id

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite trăiește o dragoste cu năbădăi cu o moldoveancă: „Am primit câte o palmă peste ceafă”

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite are o relație cu o tânără din Suceava, de la care mai primește câte o palmă peste ceafă atunci când se uită în altă parte, conform declarațiilor sale.
14.01.2022 | 16:30
Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite trăiește o dragoste cu năbădăi cu o moldoveancă: „Am primit câte o palmă peste ceafă”
Rikito Watanabe, unul din cei mai îndrăgiți foști concurenți de la Chefi la cuțite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Rikiko Watanabe, japonezul care i-a cucerit pe români la Chefi la cuțite, a dezvăluit că nu este singur. De ceva vreme, simpaticul bucătar are o relație cu o femeie din Suceava. Relația cu aceasta este una cu năbădăi.

Fostul concurent în emisiunea culinară de la Antena 1 a spus că a avut câteva experiențe mai mult sau  mai puțin plăcute cu româncele.

Invitat la Teo Show, Rikito a vorbit despre cum s-a acomodat în România, spunând că vrea să obțină cetățenia, fiind îndrăgostit iremediabil de țara noastră.

ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, altoit de iubita lui suceveancă

Rikito a spus că a observat că româncele își mai altoiesc partenerii de viață, povestind chiar din proprie experiență. Bărbatul a spus că a mai primit câte o palmă peste ceafă de la iubita sa din Bucovina. Asta nu l-a făcut să renunțe la relație, ci dimpotrivă, întreține focul pasiunii.

„Am mai primit câte o palmă peste ceafă, să ținem relația mai proaspătă”, a declarat Rikito la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Japonezul a spus că în cei 9 ani de când se află în țara noastră, a învățat foarte multe lucruri despre cultura și obiceiurile culinare românești.

Este fascinat de gastronomia mioritică. Printre produsele sale preferate se numără preparatele din porc. Rikito a fost întrebat la un moment dat care a fost primul lucru pe care l-a învățat când a ajuns în România. Răspunsul său nu a surprins pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Ce îl deranjează la români

„Când am venit în România, primul lucru pe care l-am învățat a fost să înjur”, a mărturisit cu seninătate niponul.

Pe parcurs, a descoperit luminile și umbrele țării care l-a adoptat. Ce îl deranjează foarte tare chiar și acum, după 9 ani de acomodare în țară, este felul haotic în care se conduce pe șosele.

ADVERTISEMENT

„Când am venit la filmări astăzi, erau mulți oameni care conduc nașpa pe autostradă”, s-a plâns Watanabe.

Bărbatul a spus că își dorește să învețe cât mai multe lucruri despre preparatele culinare românești. Vrea în același timp să popularizeze și preparatele din țara sa natală.

ADVERTISEMENT

Rikito a declarat că românii sunt în mare parte reticenți la rețetele japoneze. Cu răbdare, speră că va reuși să cucerească gurmanzii și cu felurile de mâncare la care se pricepe cel mai bine.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri