Rimaru, fost component al trupei R.A.C.L.A, acuzat de agresiune sexuală

Campania online #metoo, prin care femeile povestesc experienţele dureroase prin care au trecut şi în care au fost violate, agresate sau hărţuite sexual, a ajuns şi în România. Călin...
20.10.2017 | 00:04
Rimaru fost component al trupei RACLA acuzat de agresiune sexuala
ADVERTISEMENT

Campania online #metoo, prin care femeile povestesc experienţele dureroase prin care au trecut şi în care au fost violate, agresate sau hărţuite sexual, a ajuns şi în România. Călin Ionescu, cunoscut sub numele de scenă Rimaru din perioada când era component al trupei R.A.C.L.A, este acuzat de mai multe femei că le-a agresat sexual sau a devenit violent în momentul în care acestea i-au respins avansurile.

Rimaru, care a început să lucreze în advertising după ce s-a lăsat de muzică, a ajuns pe postul de director creativ la agenţia Centrade Cheil. Aici, spun mai multe tinere, acesta se folosea de funcţia sa pentru a le face avansuri pe Facebook. Cele care au ieşit la o cafea cu el, pentru a discuta despre domeniul publicităţii, spun că Rimaru a încercat să le sărute cu forţa şi a devenit agresiv când ele s-au arătat oripilate de tentativele acestuia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Rimaru a respins toate acuzaţiile

Radu Florescu, directorul agenţiei, nu a confirmat că Rimaru ar fi fost concediat, în urma acuzaţiilor grave care au apărut în spaţiul public. El a admis că în agenţie comportamentul lui Rimaru a devenit cunoscut după ce a agresat o tânără, la Noaptea Agenţiilor. Aceasta a făcut o plângere la departamentul de Resurse Umane, dar susţine că gesturile şi comportamentul lui Călin Ionescu au fost trecute cu vederea, iar ei i s-a spus să nu mai povestească întâmplarea.

Călin Ionescu a respins acuzaţiile aduse de mai multe femei. „Ca mulţi oameni, am avut interacţiuni mai puţin respectuoase cu semenii mei, interacţiuni de care nu sunt mândru. În măsură în care am jignit anumite persoane, regret acest fapt şi le cer scuze”, a spus Rimaru. Şi alte femei au povestit pe reţelele de socializare că au fost agresate sexual de bărbaţi, printre acestea aflându-se şi Catinca Roman, fiica cea mare a fostului premier Petre Roman, şi Oana Băluţă, conferenţiar universitar.

ADVERTISEMENT
Tags: