Râmniceanu, despre transferul la Sepsi: „Mi-au dat cei mai mulţi bani decât la Viitorul. Nu am venit pe 2 lei”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
02/02/2018, 21:00
Râmniceanu, despre transferul la Sepsi: „Mi-au dat cei mai mulţi bani decât la Viitorul. Nu am venit pe 2 lei”

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe avea nevoie ca de aer de victorie în partida cu ACS Poli Timişoara. Elevii lui Eugen Neagoe au reuşit în cele din urmă să câştige cele 3 puncte după un gol marcat de Attila Hadnagy, în minutul 87, din pasa portarului Rîmniceanu. Goalkeeper-ul este unul din cele 12 transferuri realizate în această iarnă de Sepsi.

“E a doua pasă de gol din cariera mea. Am mai dat una la Târgu Jiu. Mă bucur că am câştigat. E o provocare pentru mine că am venit aici, am refuzat anumite oferte. Am venit aici să ne salvăm de la retrogradare. Financiar, a fost cea mai bună ofertă, n-am venit aici pe 2 lei”, a comentat Victor Râmniceanu, după partida cu Timişoara.

Sepsi, 9 jucători noi în primul 11

Antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, s-a arătat mulţumit de această victorie.  “Cred că am controlat jocul şi meritam victoria. Am fost echipa mai bună. Noi am avut 9 jucători noi. Nu a fost uşor”, a spus tehnicianul lui Sepsi. 

El a comentat şi decizia de a-i introduce de pe bancă pe Hadnagy şi pe Patrick Petre ”Hadnagy e valoros, are o experienţă fantastică.Mă aşteptam că el şi Patrick Petre să ne câştige jocul. Asta a fost una dintre strategiile echipei noastre. Am discutat cu ei înaintea meciului şi le-am transmis că voi dori să intre în repriza secundă şi să schimbe soarta meciului”, a declarat Eugen Neagoe la Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 0-0. Live video finala la CM 2018. Echilibru în startul meciului!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.