Fotbal intern

Râmniceanu, despre transferul la Sepsi: „Mi-au dat cei mai mulţi bani decât la Viitorul. Nu am venit pe 2 lei”

Sepsi a reuşit să treacă de Poli Timişoara, scor 1-0. Portarul Râmniceanu este unul dintre cele 12 transferuri făcute de covăsneni în pauza de iarnă.
02.02.2018 | 21:00
Ramniceanu despre transferul la Sepsi Miau dat cei mai multi bani decat la Viitorul Nu am venit pe 2 lei

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe avea nevoie ca de aer de victorie în partida cu ACS Poli Timişoara. Elevii lui Eugen Neagoe au reuşit în cele din urmă să câştige cele 3 puncte după un gol marcat de Attila Hadnagy, în minutul 87, din pasa portarului Rîmniceanu. Goalkeeper-ul este unul din cele 12 transferuri realizate în această iarnă de Sepsi.

“E a doua pasă de gol din cariera mea. Am mai dat una la Târgu Jiu. Mă bucur că am câştigat. E o provocare pentru mine că am venit aici, am refuzat anumite oferte. Am venit aici să ne salvăm de la retrogradare. Financiar, a fost cea mai bună ofertă, n-am venit aici pe 2 lei”, a comentat Victor Râmniceanu, după partida cu Timişoara.

Sepsi, 9 jucători noi în primul 11

Antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, s-a arătat mulţumit de această victorie.  “Cred că am controlat jocul şi meritam victoria. Am fost echipa mai bună. Noi am avut 9 jucători noi. Nu a fost uşor”, a spus tehnicianul lui Sepsi. 

El a comentat şi decizia de a-i introduce de pe bancă pe Hadnagy şi pe Patrick Petre ”Hadnagy e valoros, are o experienţă fantastică.Mă aşteptam că el şi Patrick Petre să ne câştige jocul. Asta a fost una dintre strategiile echipei noastre. Am discutat cu ei înaintea meciului şi le-am transmis că voi dori să intre în repriza secundă şi să schimbe soarta meciului”, a declarat Eugen Neagoe la Telekom Sport.