Carousel hot news

RIO AVE – STEAUA. Cît de OSTILI pot fi portughezii la ei acasă!

RIO AVE - STEAUA. Gruparea din Portugalia o primeşte pe propriul teren pe Steaua din postura de ocupantă a ultimului loc al grupei J. Meciul va avea loc pe 6 noiembrie, de la ora 22:05 şi va putea...
Autor: Claudiu Melinte | 03.11.2014 | 12:45
RIO AVE - STEAUA. Cît de OSTILI pot fi portughezii la ei acasă!

RIO AVE – STEAUA. Gruparea din Portugalia o primeşte pe propriul teren pe Steaua din postura de ocupantă a ultimului loc al grupei J. Meciul va avea loc pe 6 noiembrie, de la ora 22:05 şi va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

RIO AVE – STEAUA. Grupa J s-a complicat după victoria lui Aalborg cu Dinamo Kiev, sporind astfel importanţa acestui meci pentru Steaua. Configuraţia grupei, în care Steaua, Aalborg şi Dinamo Kiev au toate cîte 6 puncte, face ca meciul cu Rio Ave să fie vital pentru Steaua în Europa League. Un succes al „roş-albaştrilor” ar duce echipa în pole position pentru calificarea în primăvara europeană.

RIO AVE – STEAUA. Jocul nu va fi unul uşor, Rio Ave avînd o linie ofensivă periculoasă, aşa cum s-a văzut şi la Bucureşti. Portughezii au însă o apărare fragilă, de care Steaua poate profita. Partida se anunţă una deschisă, ambele echipe vor căuta să înscrie, pentru că nici una nu ia în calcul varianta unui egal. Mare atenţie pentru Steaua! Benfica abia a reuşit să bată o pe Rio Ave în week-end.  Adversara ”roş-albaştrilor” a pierdut greu la Lisabona, scor 0-1.

RIO AVE – STEAUA. Meciul va putea fi urmărit în LIVETEXT pe FANATIK.RO joi, 6 noiembrie, ora 22:05.

Cote de încercat:

2,35 este cota pentru victoria Stelei.
1,85 este cota pentru gol ambele.
2,10 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”.
2,25 este cota pentru mai multe goluri în repriza secundă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!