Carousel hot news

RIO AVE – STEAUA. Coşmarul polonez îi loveşte din nou!

RIO AVE - STEAUA. Marcin Borski va arbitra la centru partida dintre Rio Ave şi Steaua, programată joi, în etapa a patra a grupei J a Ligii Europa. Polonezul va fi ajutat de asistenţii Rafal...
03.11.2014 | 15:04
RIO AVE - STEAUA. Coşmarul polonez îi loveşte din nou!
Banel Nicolita si Iasmin Latovlevic vocifereaza la adresa arbitrului central Marcin Borski din Polonia.
ADVERTISEMENT

RIO AVE – STEAUA. Marcin Borski va arbitra la centru partida dintre Rio Ave şi Steaua, programată joi, în etapa a patra a grupei J a Ligii Europa. Polonezul va fi ajutat de asistenţii Rafal Rostkowski şi Marcin Boniek şi de asistenţii suplimentari Tomasz Musial şi Bartosz Frankowski. Arbitru de rezervă va fi Krzysztof Myrmus.

RIO AVE – STEAUA. Borski a mai oficiat la centru o partidă a Stelei în sezonul 2010-2011, tot în grupele Europa League, în meciul de infarct cu Napoli, scor 3-3. Roş-albaştrii au condus, la un moment dat, cu 3-0, însă au fost egalaţi de italieni în al şaptelea minut al prelungirilor.

ADVERTISEMENT

RIO AVE – STEAUA. Polonezul a devenit inamicul numărul unul al Stelei după ce l-a eliminat pe Kapetanos şi după ce a prelungit nejustificat partida pînă cînd Napoli a egalat, asta în condiţiile în care arătase doar patru minute suplimentare. Borski a mai adăugat trei minute pentru accidentările lui Tătăruşanu şi schimbarea lui Stancu cu Surdu.

RIO AVE – STEAUA. Polonezul nu este un arbitru popular nici în ţara sa de origine. În 2005 a fost atacat şi bătut de fanii echipei gazdă după partida Katowice – Odra Wodzislaw (0-3), în care a arătat nouă cartonaşe galbene şi patru roşii. De asemenea, un an mai tîrziu a fost cercetat pentru corupţie, dar acuzaţiile la adresa sa nu au putut fi dovedite.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri