Fotbal intern

RIO AVE-STEAUA. Un titular spune ADIO:“Pleacă-n Anglia”

RIO AVE–STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei în acest sezon. Venit cu coada între picioare de la Rubin Kazan, portarul şi-a recăpătat forma care l-a...
04.11.2014 | 08:23
RIO AVESTEAUA Un titular spune ADIOPleacan Anglia

RIO AVE–STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei în acest sezon. Venit cu coada între picioare de la Rubin Kazan, portarul şi-a recăpătat forma care l-a consacrat, iar intervenţiile sale au ajutat gruparea din Ghencea să fie lider atît în Liga 1, cît şi în grupa de Europa League. Din păcate pentru Gâlcă, şansele ca lituanianul să-şi prelungească înţelegerea cu Steaua scadentă în vară sînt minime.

GIGI BECALI OFERĂ 1,3 MILIOANE DE EURO PENTRU UN SUPER ATACANT!!! FOTBALISTUL ŞI-A DAT ACORDUL!!! VEZI DETALII!

Ofertă din Premier League

RIO AVE–STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Leonid Istrati, agentul lui Giedrius Arlauskis, i-a prezentat lui Valeriu Argăseală o ofertă concretă pentru goalkeeper de la o formaţie din Premier League, iar oficialii din Ghencea s-ar fi împăcat deja cu ideea că lituanianul nu va mai îmbrăca tricoul Stelei în 2015. “Arla a avut un sezon de vis pînă acum şi vă sîntem recunoscători. Dar un transfer în Anglia este şansa vieţii lui. Aceasta este oferta, dar dacă voi veniţi cu alta mai bună, de la un alt club, nu este nici o problemă. Acceptaţi-o pe cea mai bună. Cert este că Arla vrea să plece la finalul turului”, i-ar fi transmis Istrati lui Argăseală săptămîna trecută.

PLEACĂ SĂNMĂRTEAN? DUPĂ RUPTURA CU G LCĂ, MAGICIANUL STELEI ESTE ADEMENIT DE PETRODOLARII ARABILOR!!! 

RIO AVE-STEAUA. Steaua vrea cît mai mulţi bani

RIO AVEA–STEAUA. Agentul şi preşedintele Stelei s-au întîlnit înainte de partida Steaua-Dinamo, iar Argăseală i-a prezentat lui Istrati o ofertă de prelungire a contractului lui Arlauskis cu gruparea din Ghencea. Propunere care nu va fi luată în considerare de lituanian şi impresar. “Giedrius are ofertă din Anglia, de la o formaţie cu tradiţie. M-au întrebat dacă este adevărat dacă îi expiră contractul la vară şi, după ce am confirmat, a rămas să mai discutăm, cel mai probabil la iarnă”, dezvăluia, la finalul lunii octombrie, Istrati. În ultimele săptămîni, englezii au devenit tot mai insistenţi şi sînt decişi să-l cumpere pe Arlauskis la finalul turului. În aceste condiţii, Steaua caută să găsească o ofertă mult mai avantajoasă decît cea din Albion, în speranţa că va recupera mare parte din banii cheltuiţi cu lituanianul. Dacă acest lucru s-ar întîmpla, Istrati ar urma să ia comision de la clubul adus de Argăseală.

ATENŢIE, STEAUA!!! VEDETA LUI RIO AVE A PUS GÎND RĂU CAMPIOANEI!!! “SIMT CĂ LE DAU GOL!!!”

Titular la “naţională”

RIO AVEA–STEAUA. Jucătorii care sînt doriţi de cluburile din Anglia trebuie să fi evoluat în 75 la sută din meciurile echipei lor naţionale în ultimii doi ani. Arlauskis are 17 apariţii în reprezentativa de fotbal a Lituaniei, iar în cele trei partide din cadrul preliminariilor pentru turneul final din Franţa a fost integralist. Lucru care se va întîmpla şi la partida cu Elveţia, din 15 noiembrie, tocmai pentru ca Giedrius să atingă pragul care să-i permită să se transfere în Premier League.  

1.7 milioane de euro este cota lui Arlauskis conform site-ului transfermarkt.de

22 partide a jucat Arlauskis pentru Steaua în acest sezon

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: