Fotbal intern

RIO AVE-STEAUA. Veşti bune pentru Gâlcă! E BUN de joc

RIO AVE-STEAUA. UPDATE marţi 04.11.2014, ora 12 38. Iasmin Latovevici a scăpat de durerile pe care le-a resimţit după partida de la TG Mureş, iar după ce a fost supus ieri, la mai multe teste,...
04.11.2014 | 13:31
RIO AVESTEAUA Vesti bune pentru Galca E BUN de joc
ADVERTISEMENT

RIO AVE-STEAUA. UPDATE marţi 04.11.2014, ora 12 38. Iasmin Latovevici a scăpat de durerile pe care le-a resimţit după partida de la TG Mureş, iar după ce a fost supus ieri, la mai multe teste, pe unul dintre terenurile de antrenament ale Stelei, în cursul dimineţii de marţi fundaşul stînga al Stelei s-a antrenat normal alături de colegii săi. Şedinţa de pregătire a avut loc pe gazonul terenului central al Arenei din Ghencea. În aceste condiţii mai mult ca sigur Gâlcă îl va opri în lot pe acesta pentru partida cu Rio Ave, deplasarea în Portugalia urmînd să aibă loc mîine în jurul orei 10. 30. Meciul Rio Ave -Steaua va avea loc joi seară de la ora 22.05.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

––––––––-

RIO AVE-STEAUA. Iasmin Latovlevici a fost testat luni, la antrenamente Stelei, cu o atenţie suporită, lucrînd doar cu mingea, însă separat de restul colegilor după ce o parte dintre oamenii din club îl bănuiesc pe fundaşul stînga al Stelei că se dă “lovit” mai ales că la RMN-urile efectuate în ultimul timp nu i-a fost descoperită nici o problemă medicală, aşa cum anunţase FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

RIO AVE-STEAUA. Situaţia medicală a lui Iasmin Latovlevici se poate transforma lejer într-un film “SF” pe care o parte dintre oamenii din staff-ul clubului din Ghencea nu-l mai înţeleg. Motivul? În timpul meciului retur cu Ludogoreţ, de la Sofia, dar şi în timpul partidei de la Tg Mureş,  din campionat, internaţionalul campioanei a solicitat schimbarea invocînd dureri la coapsă. Însă şi atunci, dar şi în urmă cu cîteva zile, după ce a efectuat analize suplimentare, doctorii nu i-au descoperit acestuia nici o problemă medicală. Lucru confirmat de însuşi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, la finalul partidei cu Dinamo: “Lato susţine că are în continuare nişte dureri. El a făcut analize, dar nu i s-a descoperit nimic. Ori e ceva care s-ar putea să apară mai tîrziu ori pur şi simplu are senzaţii că îl doare.”

306409-latovlevici-steaua

RIO AVE-STEAUA: Luni, Lato a lucrat intens cu mingea

RIO AVE-STEAUA. În aceste condiţii, Iasmin a fost muncit din greu luni dimineaţă, la antrenamente, la intensitate maximă, cu mingea, însă separat de restul lotului, Jucătorul a fost supus unor teste pe care le-a trecut cu brio spre surprinderea staff-lui tehnic, iar Gâlcă, după ce îl va mai testa şi marţi, va decide dacă îl va opri în lot pentru jocul cu Rio Ave.

ADVERTISEMENT

Delegaţia Stelei va pleca în Portugaia miercuri dimineaţă la ora 10:30. Partida Rio Ave – Steaua, din Liga Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05 şi va fi transmisă în format LIVETEXT pe FANATIK.RO

583774-latovlevici-ghete