Fanatik Show

STEAUA. CALCULE! Victoria la Aalborg o CALIFICĂ!

UPDATE 23:55 / Golul lui Filip din minutul 90+3 a adus un egal al Stelei, iar Kiev a învins cu 2-0. Clasamentul grupei după 4 meciuri arată astfel: Dinamo Kiev 9p, Steaua 7p, Aalborg 6p, Rio Ave 1...
07.11.2014 | 00:32
STEAUA CALCULE Victoria la Aalborg o CALIFICA

UPDATE 23:55 / Golul lui Filip din minutul 90+3 a adus un egal al Stelei, iar Kiev a învins cu 2-0. Clasamentul grupei după 4 meciuri arată astfel: Dinamo Kiev 9p, Steaua 7p, Aalborg 6p, Rio Ave 1 p. Lucrurile nu se complică foarte mult pentru Steaua. Campioana României are nevoie de minimum un egal la Aalborg. Iar în ultima etapă ar trebui să facă pe teren propriu cu Dinamo Kiev măcar acelaşi rezultat ca Aalborg la Rio Ave.

dd

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

UPDATE 23:40 / Rio Ave preia conducerea, iar Steaua rămîne pe locul 2 datorită golaverajului, avîd 6 puncte ca şi Aalborg! 10-6 are Steaua golaveraj, faţă de 4-7 cît au danezii. La aceste scoruri, Steaua ar fi calificată cu o victorie în Danemarca. Iar cu un egal cu Aalborg, Steaua ar avea nevoie să egaleze rezultatul danezilor din Portugalia în meciul de pe Arena Naţională cu Dinamo Kiev.

 

UPDATE 23:30 / Dinamo Kiev deschide scorul în minutul 70 al jocului cu Aalborg, în inferioritate numerită, iar Steaua pică pe locul 2 în grupă! La aceste scoruri, clasamentul arată astfel: Dinamo Kiev 9p, Steaua 7p, Aalborg 6p, Rio Ave 1p. Această variantă nu complică foarte mult lucrurile pentru Steaua. Campioana României ar avea apoi nevoie de minimum un egal la Aalborg. Iar în ultima etapă ar trebui să facă pe teren propriu cu Dinamo Kiev măcar acelaşi rezultat cu Aalborg la Rio Ave

UPDATE 23:20 / Steaua înscrie şi revine direct pe locul 1 în clasament, datorită golaverajului! În minutul 60, Dinamo Kiev – Aalborg 0-0!

UPDATE 22:50 / Scorurile la pauză în grupa Stelei complică mult soarta calificării pentru campioana României: Rio Ave – Steaua 1-0, Dinamo Kiev – Aalborg 0-0. La aceste rezultate, clasamentul arată astfel: 1. Dinamo Kiev 7p, 2. Aalborg 7p, 3. Steaua 6p, Rio Ave 3p. Practic, la aceste scoruri, Steaua ar fi eliminată! Pentru calificare, “roş-albaştrii” ar avea nevoie de o victorie cu Aalborg pentru a fi la mîna ei în ultima rundă, cînd ar mai avea nevoie şi de un egal cu Kiev. Un egal la Aalborg ar lăsa-o pe Steaua la mîna lui Rio Ave, care ar trebui să încurce neapărat ori pe Aalborg ori pe Dinamo Kiev. Iar victoria contra ucrainienilor ar fi obligatorie.

UPDATE 18:10 / Mitică Dragomir este convins că atît Astra, cît şi Steaua pot face puncte în această seară. “Cred că atît Astra, cît şi Steaua vor lua puncte în această seară! Acum încă se mai poate, dacă pierzi, apoi nu mai sînt şanse de calificare. Celtic nu e de speriat Acum nimeni nu-şi mai doreşte calificarea în preliminariile Ligii Campionilor pentru că e mai scump să joci acolo, nu-ţi acoperi consturile din ceea ce primeşti. Dacă intri în grupe e altceva… Atît FRF, cît şi LPF sînt aproape de colaps. Ferească Dumnezeu să nu se plătească rata din drepturile de televiziune!”, a declarat Mitică Dragomir la FANATIK SHOW pe Look TV.

––––––––––––––––––––––––––-

RIO AVE-STEAUA. Steaua, Dinamo Kiev şi Aalborg, toate cu şase puncte în grupa J, se luptă pentru două locuri care asigură calificarea în primăvara europeană. O eventuală victorie în Portugalia ar aduce-o pe Steaua într-o postură excelentă în perspectiva calificării, în condiţiile în care ar putea profita de duelul direct dintre Dinamo Kiev şi Aalborg. Orice alt rezultat în afara victoriei, complică foarte mult situaţia campioanei României. Iată toate calculele calificării în funcţie de rezultatele de astăzi.

RIO AVE-STEAUA. 1. Steaua bate pe Rio Ave, Dinamo Kiev bate pe Aalborg. (Cum ar arăta clasamentul: Steaua 9p, Dinamo Kiev 9p, Aalborg 6p) O victorie a gazdelor în Ucraina ar putea fi considerat cea mai bună variantă pentru Steaua, mai ales în condiţiile  a trei puncte venite din Portugalia. Steaua s-ar lupta cu Dinamo Kiev pentru primul loc în grupă, care s-ar decide în ultima etapă în meciul direct. Calificarea ar putea fi asigurată încă din următorul meci european, cel de la Aalborg. Cu un egal acolo, Steaua şi-ar păstra avansul de trei puncte şi ar fi deja calificată, graţie şi a rezultatelor directe.

RIO AVE-STEAUA. 2. Steaua bate pe Rio Ave, Dinamo Kiev face egal cu Aalborg. (Steaua 9p, Dinamo Kiev 7p, Aalborg 7p) Un egal la Kiev ar fi o variantă destul de bună pentru Steaua. Practic, în ultimele două etape Steaua ar avea nevoie de minimum două puncte în meciurile cu Aalborg în deplasare şi Dinamo Kiev acasă pentru a-şi asigura calificarea în primăvara europeană.

RIO AVE-STEAUA. 3. Steaua bate la Rio Ave, Dinamo Kiev pierde cu Aalborg. (Steaua 9p, Aalborg 9p, Dinamo Kiev 6p) Steaua nu are niciun motiv să-şi dorească o surpriză la Kiev. O victorie a danezilor i-ar încurca pe “roş-albaştri”, la fel cum s-a întîmplat şi în meciul tur dintre cele două. Aalborg ar deveni favorită la calificare, iar rezultatele directe cu danezii ar putea să nu mai conteze. Victorii ale ucrainienilor cu Rio Ave şi la Bucureşti i-ar aduce în postura de a trece peste Steaua în grupă. În acest caz, Steaua şi-ar juca şansele la calificare în Danemarca.

RIO AVE-STEAUA. 4. Steaua face egal cu Rio Ave, Dinamo Kiev o bate pe Aalborg. (Dinamo Kiev 9p, Steaua 7p, Aalborg 6p) Această variantă nu ar complica foarte mult lucrurile pentru Steaua. Campioana României ar avea apoi nevoie de minimum un egal la Aalborg. Iar în ultima etapă ar trebui să facă pe teren propriu cu Dinamo Kiev măcar acelaşi rezultat cu Aalborg la Rio Ave.

RIO AVE-STEAUA. 5. Steaua face egal cu Rio Ave, Dinamo Kiev face egal cu Aalborg. (Steaua 7p, Dinamo Kiev 7p, Aalborg 7p) Nici chiar în acest caz situaţia nu este foarte complicată. De altfel, calculele de la varianta patru ar aduce calificarea Stelei chiar şi în aceste condiţii. Ar conta foarte mult şi dacă Rio Ave ar putea să încurce una dintre Dinamo Kiev şi Aalborg în ultimele două etape.

RIO AVE-STEAUA. 6. Steaua face egal cu Rio Ave, Dinamo Kiev pierde cu Aalborg. (Aalborg 9p, Steaua 7p, Dinamo Kiev 6p) Această variantă este una care ar complica mult viaţa Stelei în grupa J. Aalborg ar lua o opţiune serioasă la calificare, iar Dinamo Kiev şi-ar putea repara situaţia în meciul cu Rio Ave de acasă. Dacă şi Aalborg ar bate în Portugalia, Steaua ar fi nevoită să cîştige şi la Aalborg şi cu Dinamo Kiev ca să mai obţină calificarea.

RIO AVE-STEAUA. 7. Steaua pierde cu Rio Ave, Dinamo Kiev bate pe Aalborg. (Dinamo Kiev 9p, Steaua 6p, Aalborg 6p) În cazul în care Steaua pierde cu Rio Ave, victoria gazdelor la Kiev ar mai rezolva din probleme. Steaua ar fi calificată cu o victorie în Danemarca. Iar cu un egal cu Aalborg, Steaua ar avea nevoie să egaleze rezultatul danezilor din Portugalia în meciul de pe Arena Naţională cu Dinamo Kiev.

RIO AVE-STEAUA. 8. Steaua pierde cu Rio Ave, Dinamo Kiev face egal cu Aalborg. (Dinamo Kiev 7p, Aalborg 7p, Steaua 6p) Şi această variantă ar complica situaţia Stelei. “Roş-albaştrii” ar avea nevoie de o victorie cu Aalborg pentru a fi la mîna ei în ultima rundă, cînd ar mai avea nevoie şi de un egal cu Kiev. Un egal la Aalborg ar lăsa-o pe Steaua la mîna lui Rio Ave, care ar trebui să încurce neapărat ori pe Aalborg ori pe Dinamo Kiev. Iar victoria contra ucrainienilor ar fi obligatorie.

RIO AVE-STEAUA. 9. Steaua pierde cu Rio Ave, Dinamo Kiev ia bătaie de la Aalborg. (Aalborg 9p, Steaua 6p, Dinamo Kiev 6p) Varianta de coşmar pentru Steaua. Campioana României ar fi obligată să cîştige ambele meciuri din ultimele două grupe pentru a mai obţine calificarea în primăvara europeană.