Carousel hot news

STEAUA. Primă SPECIALĂ! Gâlcă îl COPIAZĂ pe Reghe!

RIO AVE-STEAUA. Fotbaliştii lui Gâlcă chiuie de fericire! Alături de ei, în avionul cu destinaţia Portugalia, pentru meciul cu Rio Ave, se vor afla şi soţiile sau prietenele lor. Este o...
05.11.2014 | 00:11
Raul Rusescu este felicitat de Paul Papp si Cristian Tanase dupa golul marcat

RIO AVE-STEAUA. Fotbaliştii lui Gâlcă chiuie de fericire! Alături de ei, în avionul cu destinaţia Portugalia, pentru meciul cu Rio Ave, se vor afla şi soţiile sau prietenele lor. Este o primă-cadou pe care conducerea clubului din Ghencea le-a făcut-o, drept recompensă pentru umilirea rivalei de moarte, Dinamo, scor 3-0, meci în care steliştii nu au avut nicio primă specială promisă de Gigi Becali – vezi detalii

RIO AVE-STEAUA. Încordare maximă a fost vineri, înaintea meciului Steaua – Dinamo, în rîndurile fotbaliştilor lui Gâlcă. Eternul derby trebuia musai cîştigat, pentru că lui Gâlcă nu i-ar fi căzut deloc bine o a doua înfrîngere consecutivă, după 0-1 la Târgu Mureş. Meciul a început rău pentru stelişti, dar au scăpat ca prin minune la ocaziile rarisime ale trupei lui Stoican. Apoi, a urmat ”hinghereala”, 3-0 sec!

media_138175671488372000

RIO AVE-STEAUA. Costel Gâlcă a gîndit bine momentul. Pentru că joi Steaua are meci cu Rio Ave, tehnicianul i-a anunţat pe fotbalişti că au bonus de la el, dacă bat pe Dinamo, două zile libere, în care pot face ce vor. Promisiunea e promisiune, aşa că Arlauskis şi ai lui colegi au profitat din plin. Un prim eveniment l-au avut chiar a doua zi după meci, cînd mai mulţi stelişti au participat la tăierea moţului fetiţei lui Alex Chipciu. După bonusul antrenorului, ”alb-albaştrii” s-au prezentat luni la antrenament, unde avea să-i aştepte încă o surpriză! ”Puteţi să vă luaţi soţiile sau prietenele în Portugalia. Este o primă-cadou pe care conducerea clubului v-o face pentru că aţi umilit pe Dinamo”, a sunat anunţul din vestiar.

Chipciu-371x660

Reghecampf le-a adus iubitele în Elveţia

RIO AVE-STEAUA. În urmă cu un an, pe cînd antrena Steaua, Laurenţiu Reghecamp le făcea o surpriză de proporţii fotbaliştilor. Astfel, iubitele acestora au ajuns şi ele în Elveţia, unde Steaua întîlnea pe FC Basel, în grupele Ligii Campionilor. Ele nu au sosit acolo cu charterul cu care s-a deplasat delegaţia ”roş-albaştrilor”, ci au folosit o cursă de linie. Înainte de întoarcerea în ţară, fotbaliştii şi partenerele lor de viaţă au cinat la restaurantul hotelului de cinci stele unde trupa lui Reghe a fost cazată.

6 puncte are Steaua după trei meciuri în Grupa J a Europa League şi ocupă primul loc

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri