Fotbal intern

RIO AVE-STEAUA. Negocieri Gigi – Reghe pentru Szukala!

RIO AVE-STEAUA. Lucasz Szukala nu şi-a prelungit contractul cu Steaua nici pînă în acest moment deşi, în decembrie, va intra în ultimele şase luni de contract cu Steaua. Chiar şi aşa,...
06.11.2014 | 00:00
RIO AVESTEAUA Negocieri Gigi  Reghe pentru Szukala
ADVERTISEMENT

RIO AVE-STEAUA. Lucasz Szukala nu şi-a prelungit contractul cu Steaua nici pînă în acest moment deşi, în decembrie, va intra în ultimele şase luni de contract cu Steaua. Chiar şi aşa, Laurenţiu Reghecampf a vrut să îi dea o mînă de ajutor fotului său patron, Gigi Becali, şi l-a contactat pe latifundiarul din Pipera pentru a discuta cu el despre suma unui posibil transfer al fundaşului polonez, la sfîrşitul acestui tur de campionat. Însă, surprinzător, Gigi Becali i-a cerut o sumă uriaşă, 2.000.000 de euro pentru un eventual transfer al fotbalistului la Al Hilal. 

RIO AVE-STEAUA. Gigi Becali joacă periculos. Deşi e conştient de faptul că Szukala va intra în această iarnă în ultimele şase luni de contract cu Steaua, nici pînă această oră nu i-a pus pe masă o ofertă concretă fundaşului central al Stelei pentru prelungirea contractului cu echipa din Ghencea. În aceste condiţii Laurenţiu Reghecampf, deşi teoretic poate să aştepte ca fostul său jucător să ajungă pe final de angajament cu campioana României, totuşi a dorit să îi întindă o mînă de ajutor lui Becali şi l-a întrebat pe acesta care ar fi preţul pentru un eventual transfer a lui Szukala la Al Hilal în ianuarie.

ADVERTISEMENT

111111rps_8557-660x409

RIO AVE-STEAUA. “Becali i-a cerut lui Reghe 2.000.000 de euro”

RIO AVE-STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Laurenţiu Reghecampf a rămas uluit cînd a auzit suma pe care latfundiarul din Pipera i-a cerut-o pe Szukala, deşi riscă să îl piardă chiar şi gratis pe jucătorul său. Reghe vrea să îl ajute pe Gigi ca acesta să obţină nişte sume de banii pe Szukala chiar dacă fotbalistul se apropie să intre în ultimele şase luni de contact cu Steaua. Totuşi Gigi a forţat nota şi a cerut 2.000.000 de euro pentru transferul lui Szukala la Al Hilal, iar Reghe nu a putut să îi ofere acestuia un răspuns concret, deoarece trebuie să se consulte cu şeicii echipei sale, dar suma este imensă şi a rămas uluit de preţul cerut”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

reghe_01_7418bcd750

RIO AVE-STEAUA. Familia Reghecampf l-a ajutat pe Gigi să obţină bani pe Bourceanu şi Pintilii

RIO AVE-STEAUA. Laurenţiu Reghecamp şi Ana Maria Prodan nu se află la primul “ajutor” pe care i l-ar da lui Gigi Becali faţă de transferuri de jucători. Astfel, latifundiarul din Pipera a încasat 1.300.000 de euro de pe urma transferului lui Bourceanu la Trabzonspor, deşi jucătorul se apropia şi el să intre în ultimele şase luni de contract cu Steaua, iar pentru transferul lui Pintilii la Al Hilal patronul Stelei a încasat 2.500.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

LPF 2012 - STEAUA BUCURESTI - GLORIA BISTRITA

800.000 de euro este salariul lui Pintilii la Steaua pentru primul sezon

700.000 de euro a fost salariul lui Borceanu la Trabzonspor

15.000 de euro cîştigă Szukala la Steaua