Riscurile teroriste dau de pămînt cu afacerile companiilor aeriene

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 16:51
Riscurile teroriste dau de pămînt cu afacerile companiilor aeriene

Air France-KLM a avertizat miercuri că incertitudinile geopolitice şi economice duc la scăderea preţurilor biletelor, ceea ce anulează economiile generate în acest an de preţurile mici ale carburantului, transmite MarketWatch.

Veniturile Air France-KLM, cel mai mare operator aerian european în funcţie de trafic, au scăzut cu 5,2% în trimestrul al doilea, la 6,2 miliarde de euro.

Costurile cu carburantul au scăzut cu aproape 30%, ceea ce a permis ca operatorul să obţină un profit net de 41 de milioane de euro în trimestrul al doilea, faţă de pierderi de 79 de milioane de de euro în urmă cu un an. Cotaţia acţiunilor Air France-KLM a crescut cu 2,9% în urma informaţiilor, la bursa din Paris.Compania franco-olandeză a avertizat însă în privinţa impactului atacurilor teroriste din Franţa.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×