Life

Cântăreața Cristina Drăgan Diaconescu, momente cumplite cu fetița! A fost nevoită să își boteze copilul la Terapie Intensivă

Cântăreața de muzică populară Cristina Drăgan Diaconescu a trecut prin clipe cumplite cu fetița ei, abia născută, micuța fiind botezată la Terapie Intensivă.
19.02.2022 | 21:38
Cantareata Cristina Dragan Diaconescu momente cumplite cu fetita A fost nevoita sa isi boteze copilul la Terapie Intensiva
Cristina Drăgan Diaconescu este o cunoscută cântăreață de muzică populară din zona Moldovei Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreața de muzică populară din zona Moldovei, Cristina Drăgan Diaconescu, a trecut momente de coșmar pentru orice părinte. Fetița ei abia născută, Sofia, a ajuns la Terapie Intensivă la doar cinci săptămâni de viață.

Cântăreața Cristina Drăgan Diaconescu și-a botezat fetița la Terapie Intensivă

Cântăreața de muzică populară Cristina Drăgan Diaconescu a dezvăluit pentru Star Popular drama prin care a trecut cu puține luni în urmă. Devenită mamă pentur a patra oară, artista era fericită peste măsură. Doar că, pe când micuța Sofia avea doar cinci săptămâni, lucrurile s-au complicat brusc.

ADVERTISEMENT

”Sofia a luat o viroză de la frații mai mari adusă de la grădiniță. Am ajuns la spital, pentru că tusea și respiră greu. Echipa de medici pneumologi a văzut-o și au decis să o interneze. Diagnosticul inițial a fost bronșiolită cu vsr, iar situația s-a agravat, din păcate.

A ajuns în terapie intensivă de urgență chiar de Sfântul Nicolae. A fost pusă pe aparatul de oxigen, peste noapte s-a decompensat și au intubat-o. A fost un șoc când am găsit-o intubată”, a povestit, pentru sursa citată, artista.

ADVERTISEMENT

Atunci, credincioasă din cale afară, Cristina Drăgan Diaconescu a decis că trebuie să își boteze fetița, chiar dacă micuța era internată la terapie intensivă, pentru a se asigura că, astfel, bebelușul va fi mai bine protejat în lupta cu boala.

Cântăreața de muzică populară, disperată din cauza bolii fetiței

”Sofia a fost botezată, fix când a intrat la terapie intensivă. A venit părintele Ioan Ruse și a botezat-o de urgență în terapie intensivă. Se face o rânduiala mult mai simplificată și se stropește cu apă sfințită.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți preoți s-au rugat pentru noi, foarte mulți oameni ne-au sprijinit și ne-au dat putere să mergem mai departe”, a mai povestit artista de muzică populară.

Drama ei s-a prelungit însă, micuța având de luptat și cu o infecție care i-a dat aparatul respirator peste cap, doar un tratament foarte puternic cu antibiotice salvând viața fetiței artistei, Sofia.

ADVERTISEMENT
Cristina Dragan
Cristina Drăgan Diaconescu, alături de Sofia, fetița care a trecut prin încercări grele Foto: Facebook

”Șefa de secție de la Terapie Intensivă mi-a zis pe un ton hotărât că situația este foarte gravă”, mai povestește Cristina Drăgan Diaconescu care a dezvăluit că micuța a stat internată timp de 21 de zile la spital, 12 dintre acestea fiind la Terapie Intensivă.

După botez, fetița cântăreței a făcut COVID-19

De parcă nu ar fi fost destul episodul prin care a trecut la Terapie Intensivă, acolo unde a fost botezată micuța Sofia, Cristina Drăgan Diaconescu a mai avut, la începutul acestui an de trecut printr-un moment dificil.

Mai exact, cu bebelușul externat, artista și soțul ei au decis să meargă și la Biserică pentru botezul Sofiei. Doar că, din păcate, luna aceasta, cu toții s-au îmbolnăvit de COVID-19, iar Sofia a avut pneumonie din cauza bolii.

”Am avut COVID, ea a făcut pneumonie interstițială de la acest COVID. Medicii s-au temut ținând cont de istoricul ei medical, dar nu a mai necesitat tratament prelungit”,  a mai spus Cristina Drăgan Diaconescu pentru Star popular.

Cântăreața Cristina Drăgan Diaconescu este mama a patru copii. Sofia, fetița care a trecut printre atâtea încercări grele, este cea mai mică dintre aceștia.

ADVERTISEMENT