News

Rita Mureşan, reacţie nervoasă după ce Răzvan Ciobanu a murit: “Eu ştiu exact cine”

01.05.2019 | 09:59
Rita Muresan reactie nervoasa dupa ce Razvan Ciobanu a murit Eu stiu exact cine

Rita Mureșan, colega de breaslă a lui Răzvan Ciobanu, a avut o reacție nervoasă după moartea acestuia. Creatoarea de modă a postat pe contul său de socializare un mesaj dur adresat celor care se dau prietenii designerului și care profită de pe urma dispariției lui, pentru puțină publicitate.

Rita Mureșan a avut o reacție nervoasă după ce Răzvan Ciobanu a murit

Reamintim că Răzvan Ciobanu a încetat din viață, la vârsta de 43 de ani, luni dimineață, după ce mașina în care se afla s-a lovit de un copac în localitatea Săcele, județul Constanța. „Mulți se dau ai tăi acum! Eu știu exact cine erau cu adevărat aceia! Voi rămâne cu amintirea serilor, muuultelor seri, în care veneai la mine la cină ! Și cu lucrurile pe care le-am facut ca să le arătăm ăstora care ne puneau la zid că eram graşi… Apoi eu am pierdut-o pe mama… Şi tu ai fost acolo!

Chiar acolo lângă mine, la Breaza! Aşa că oriunde te vor duce să te înmormânteze, eu voi fi acolo! Şi mă ştii cu posturile şi cu pomenile! Din punctul ăsta de vedere să nu îţi faci griji! Mă uimeşte faptul că ai ales să pleci în a doua zi de Paşti! Ştii cum se spune, de mână cu Iisus! În aceeaşi zi cu prietenul Dârţă! Bravo vouă!!! Să te odihneşti în pace, prieten drag! Dumnezeu să te ierte, că doar el poate! Pământenii ştiu doar să judece! Şi probabil o să te judece! Pentru o grămadă de nimicuri! Or să uite ce TALENT extraordinar erai! Însă tu eşti deja departe, de mână cu Iisus! Amin!”, a scris cu amar Rita Mureșan.

Rita Mureşan, reacţie nervoasă după ce Răzvan Ciobanu a murit: “Eu ştiu exact cine”
Imagine de la locul accidentului

Dan Negru, atac furibund în urma decesului creatorului de modă

Printre cei care și-au exprimat regretul pierderii prietenului lor în spațiul public au fost Adina Buzatu, Cătălin Botezatu, Codin Maticiuc, Dan Negru, Teo Trandafir și multe alte concurente de la ”Bravo, ai stil” care l-au cunoscut pe Răzvan și s-au bucurat de prezența lui în viața lor. „Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina lui Razvan Ciobanu lucrurile personale mi-am amintit de drama lui Coșbuc, „poetul țărănimii”.

Tot cu țăranul român… Singurul lui fiu, Alexandru, a avut un accident de mașina intr-un sat de lângă Tg-Jiu și presa vremii a scris că țăranii, când l-au găsit însângerat la marginea drumului, lângă mașina, l-au luat la bataie cu ciomegegele, omorându-l astfel”, a scris Dan Negru.