Cele mai citite

Rita Mureşan vrea să plece din România

Rita Mureşan a făcut mărturisiri emoţionante despre planurile sale de viitor, legate în special de evenimentele petrecute în familia ei şi despre o eventuală plecare din România.
Autor: Claudiu Ilie | 07.03.2018 | 01:08
Rita Mureşan vrea să plece din România

Rita Mureşan consideră că viaţa ei s-a schimbat în ultimii ani. Tocmai de aceea este pregătită pentru o schimbare importantă. „Eu mi-am făcut misiunea pentru România. Cel mai probabil voi pleca din ţară. Cine mă cunoaşte ştie cât m-am rugat pentru această ţară”, a spus Rita Mureşan.

Vedeta a detaliat motivele pentru care anul trecut a fost unul foarte dificil pentru familia ei: „Aşa am simţit, că anul trecut a fost unul foarte greu. Are legătură cu familia mea, cu tot ce s-a întâmplat. Am învăţat foarte multe din acel an şi ne-a apropiat foarte mult. Cel mai important este că suntem cu toţii sănătoşi”.

Rita Mureşan a mai dezvăluit ce planuri de viitor are după plecarea fiicei ei, Gloria. „Aş vrea să gătesc şi să călătoresc. Vreau să scriu şi o carte, la un moment dat”, mărturiseşte vedeta.

Recent, Rita Mureşan a petrecut o vacanţă de vis în compania fostului ei soţ, afaceristul Nelu Mureşan, tatăl celor două fete ale creatoarei de modă. Alături de ei s-a aflat şi Gloria, cu fiica cea mică a cuplului.

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!