Life

Rivala Mariei Ciobanu a împlinit 69 de ani! Fosta iubită a lui Ion Dolănescu, dezvăluiri din Costa Rica: ”Înainte de ziua mea l-am visat”

Mama lui Dragoș Dolănescu, Margarita Valenciano, și-a serbat ziua de naștere în Costa Rica. În preajma aniversării l-a visat pe Ion Dolănescu, pentru a cărui iubire a rivalizat cu Maria Ciobanu.
07.08.2022 | 08:30
Mama lui Dragoș Dolănescu, Margarita Valenciano vorbește despre Maria Ciobanu. Ce a putut spune despre Ciocârlia muzicii populare! Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Rivala Mariei Ciobanu, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 69 de ani. Margarita Valenciano a fost serbată de familie în Costa Rica, unde locuiește de ani buni. Fosta iubită a lui Ion Dolănescu susține că l-a visat pe regretatul cântăreț de muzică populară în preajma zilei sale de naștere. Cu acest prilej, și-a reamintit de mai multe episoade care i-au marcat viața. Spune că pe Maria Ciobanu a întâlnit-o de două ori în viață și aruncă grele cuvinte la adresa acesteia și a fiului ei, Ionuț Dolănescu.

Mama lui Dragoș Dolănescu a împlinit 69 de ani. Ce spune Margarita Valenciano despre întâlnirea cu Maria Ciobanu

Mama lui Dragoș Dolănescu, Margarita Valenciano, a cunoscut-o pe Maria Ciobanu la scurt timp după ce l-a născut pe fiul ei și al lui Ion Dolănescu. “Ciocârlia” muzicii populare românești a vrut să vadă bebelușul și i-a lăsat bani. De atunci, femeia din Costa Rica, care i-a dăruit al doilea copil lui Ion Dolănescu, spune că a mai văzut-o o singură dată pe rivala sa.

ADVERTISEMENT

”Maria Ciobanu a venit la mine la cămin cu Nicoleta Zaharia, prietena cântăreței Georgeta Anghel, să îl cunoască pe Dragoș după nașterea lui. A spus că seamănă cu Ion… I-a lăsat bani. Cred că Dragoș avea o lună sau era înainte ca el să împlinească o lună de zile.

Mi se pare că de atunci ne-am mai văzut o dată, cu Ciobanca, dar nu sunt sigură. Femeie rea. Ce interes avea? Dragoș era copia lui Ion, atât la fizic, cât și la suflet. Fiul ei seamănă cu ea. Acest tip, dacă se consideră frate cu Dragoș, de ce are atâta ură față de el?”, a declarat, pentru FANATIK, Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu.

ADVERTISEMENT

”Cu două zile înainte de ziua mea l-am visat pe Ion”

Margarita Valenciano, femeia care a rivalizat cu Maria Ciobanu pentru inima lui Ion Dolănescu, a studiat Facultatea de Medicină în Cluj și, apoi, în București, unde s-a transferat de dragul cântărețului. La vremea respectivă, a locuit la cămin. Spune că îl visează mereu pe regretatul cântăreț care a murit în anul 2009, la vârsta de 65 de ani. Ultima dată i-a apărut în vise în preajma zilei sale de naștere, pe 27 iulie.

”Noi avem sufletul în pace. Ion îmi vine mereu în vise. Am împlinit 69 de ani și, cu două zile înainte de ziua mea, l-am visat pe Ion. Mereu îl văd îl vise și sunt sigură că are grijă de noi. 

ADVERTISEMENT

Suntem bine. Slavă Domnului. Suntem foarte bine și nu umblăm după bani. Avem pace. Are grijă Maica Domnului. Ionuț ar trebui să-i ceară iertare lui Ion…”, a mai declarat Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, pentru FANATIK. 

Ion Dolănescu s-a iubit cu Margarita Valenciano în anii ’70

Margarita Valenciano și Ion Dolănescu au fost despărțiți de securitatea din regimul comunist, care îi împiedica pe cetățenii români să aibă relații cu străinii, conform dezvăluirilor făcute de cei doi, de-a lungul anilor.  Lui Ion Dolănescu i-a fost teamă ca acest lucru să nu îi afecteze cariera muzicală.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta și fosta iubită au păstrat relații apropiate și după ce ea s-a mutat în Costa Rica. În călătoriile în România, Margarita mergea la Ion Dolănescu cu fiul ei, Dragoș, acum în vârstă de 45 de ani, care a fost deputat în Costa Rica, timp de un mandat.

Când s-au cunoscut, Ion Dolănescu era căsătorit cu Iustina Băluțeanu, de care nu a divorțat niciodată. În tot acest timp, el s-a mai iubit cu Maria Ciobanu, care i l-a dăruit pe Ionuț Dolănescu, primul lui copil. Cu Maria Ciobanu, artistul a făcut și o nuntă de pomină în anul 1971, chiar dacă fiecare era căsătorit cu o altă persoană. A urmat relația cu Margarita Valenciano, iar în anii ’80 s-a spus că Ion Dolănescu ar fi avut o idilă cu celebra gimnastă Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română