Video. Una dintre rivalele Simonei Halep, destăinuire impresionantă: “Sunt în depresie! Sunt atât de tristă acum!”

Irina Aldea   
in Simona Halep
06/04/2018, 14:31
Video. Una dintre rivalele Simonei Halep, destăinuire impresionantă: “Sunt în depresie! Sunt atât de tristă acum!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Jucătoarea niponă a câştigat primul ei turneu la Indian Wells, în urmă cu nici trei săptămâni, după ce a trecut în semifinale fără drept de apel de liderul mondial Simona Halep, scor 6-3, 6-0, însă acum pare a fi la pământ, după două înfrângeri la două jucătoare foarte bune, Elina Svitolina şi Julia Goerges.

La Miami, Osaka a pierdut în turul 2, iar la Charleston a fost învinsă în al treilea meci, iar acum nipona spune că se simte deprimată. După meciul cu Goerges, jucătoarea clasată pe locul 21 WTA a părut să-şi găsească extrem de greu cuvintele, precizând că nu poate explica ce i se întâmpla, dar şi că nu ştie ce să facă pentru a ieşi din impas.

Naomi Osaka: “Sunt în depresie”

“Ce am simţit azi e foarte dificil. Nu am mai simţit aşa ceva în viaţa mea. Sunt în depresie. Nu ştiu cum să explic, dar e ceva ce vine în valuri. Totul a început ieri. M-am trezit şi eram deprimată, nu ştiu de ce. Nimic (n.r. nu va face nimic). Am putut să câştig două meciuri, dar pare că nu pot juca bine pe zgură. Sunt doar o jucătoare ok… capabilă să joace ok! Sunt atât de tristă acum…”, a declarat Naomi Osaka la conferinţa de presă.

Închide ×