Sport

Rivaldinho, noul transfer al Universităţii Craiova, aşa cum Fanatik a anunţat! Oltenii l-au prezentat pe brazilian. Update exclusiv

Rivaldinho a ajuns la Craiova şi transferul său la echipa lui Mihai Rotaru este în linie dreaptă. Patronul Ştiinţei a anunţat că jucătorul a semnat cu formaţia din Bănie.
26.07.2022 | 19:00
Rivaldinho noul transfer al Universitatii Craiova asa cum Fanatik a anuntat Oltenii lau prezentat pe brazilian Update exclusiv
Rivaldinho, noul transfer al Universităţii Craiova, aşa cum Fanatik a anunţat. Sursă foto: Facebook/Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
26-07-2022
16:09

Rivaldinho, prezentat oficial de U Craiova

Rivaldinho a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova, iar oltenii i-au făcut o întreagă descriere brazilianului printr-o postare pe rețelele de socializare:

„OFICIAL! Bem-vindo, Rivaldinho! Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”.

Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani. În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formației KS Cracovia, grupare la care a reușit să câștige Cupa și Supercupa Poloniei.

De asemenea, brazilianul are trofee câștigate și în România: Cupa Ligii cu Dinamo București și Cupa României cu FC Viitorul. Mult succes în tricoul Științei!”.

 

25-07-2022
09:14

Mihai Rotaru a anunţat că Rivaldinho şi Sergiu Hanca au semnat cu U Craiova

Universitatea Craiova continuă să se întărească, iar Mihai Rotaru a anunţat că Rivaldinho şi Sergiu Hanca vor semna cu formaţia din Bănie. FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul brazilianului, care revine în România.

“Au venit Raul Silva, Ivan Martic, astăzi au venit Rivaldinho și Hanca. În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători la ceea ce a fost ieri. Dar campania continuă, sunt patru jucători: Raul Silva, Martic, Hanca și Rivaldinho”, a spus Mihai Rotaru la PRO Arena.

Universitatea Craiova transferă şi în ofensivă. Oltenii au fortificat defensiva cu Raul Silva şi Ivan Martic, însă Laszlo Balint va avea sub comandă un atacant cu experienţă în SuperLiga.

Rivaldinho a ajuns la Craiova! Atacantul brazilian va efectua vizita medicală şi va semna contractul cu echipa lui Rotaru

Din informaţiile FANATIK, Rivaldinho, fostul atacant al lui Dinamo şi al Farului Constanţa, a ajuns în Craiova şi urmează să efectueze vizita medicală. După îndeplinirea formalităţilor, brazilianul va semna contractul cu oltenii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul lui Rivaldinho la Universitatea Craiova, iar fiul legendarului jucător brazilian Rivaldo va avea un salariu de 10.000 de euro lunar în Bănie, iar durata contractului va fi de doi ani.

Negocieri dure între cele două părţi! Rivaldinho a acceptat jumătate din salariul dorit

Negocierile dintre cele două părţi au fost dure. Rivaldinho a solicitat iniţial un salariu lunar de 20.000 de euro, însă ulterior şi-a mai micşorat pretenţiile. Brazilianul a vrut să revină în SuperLiga, astfel că a acceptat oferta de 10.000 de euro lunar a lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Dorinţa jucătorului a fost decisivă în acest caz. Rivaldinho a avut evoluţii apreciabile atât la Dinamo, cât şi la Farul Constanţa. Hagi l-a vândut în 2020 pe Rivaldinho la Cracovia pentru 300.000 de euro.

Atacantul a mai evoluat în România la Dinamo şi Farul

Brazilianul a ajuns pentru prima dată în România în anul 2017, când a fost adus gratis de Dinamo. Atacantul a evoluat un an în “Şoseaua Ştefan cel Mare”, reuşind să înscrie cinci goluri în 30 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Apoi, a plecat la Levski Sofia, unde a evoluat până în vara anului 2019. Gheorghe Hagi l-a acontat gratis pe Rivaldinho, iar atacantul brazilian a reuşit 13 goluri sub comanda “Regelui”, la Farul Constanţa.

Gică Hagi l-a vândut cu 300.000 de euro

În vara anului 2020, Cracovia a plătit 300.000 de euro pentru transferul lui Rivaldinho. Atacantul brazilian a rămas liber de contract în această vară şi va semna cu Universitatea Craiova o înţelegere valabilă două sezoane.

ADVERTISEMENT

Patronul Mihai Rotaru a promis că mai vin întăriri: “Sunt optimist, dacă reușim cele 3 transferuri pe care le mai dorim, va fi foarte bine. Încă un fundaș central, un atacant, avem două variante, și o bandă stângă, pentru că Ivan e singur acolo”.

  • 27 de ani are Rivaldinho
  • 10.000 de euro lunar va încasa brazilianul la U Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Universitatea Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT