Carousel hot news

GOLAZO Rivaldinho, dar Mutu îl CRITICĂ: ”Aleargă mult şi PROST!”

Rivaldinho a înscris un gol fantastic în remiza pe care Dinamo a înregistrat-o contra lui Athletic Bilbao (1-1), în turul al treilea din Liga Europa. După această performanţă a brazilianului,...
29.07.2017 | 00:19
GOLAZO Rivaldinho, dar Mutu îl CRITICĂ: ”Aleargă mult şi PROST!”
ADVERTISEMENT

Rivaldinho a înscris un gol fantastic în remiza pe care Dinamo a înregistrat-o contra lui Athletic Bilbao (1-1), în turul al treilea din Liga Europa. După această performanţă a brazilianului, Adrian Mutu făcut o declaraţie care e menită să-l ţină cu picioarele pe pământ pe fiul celebrului Rivaldo. Managerul grupării din Ştefan cel Mare a precizat că Rivaldinho mai trebuie să crească şi că aleargă mult şi prost.

“Trebuie să crească mai mult. Eu l-am adus şi am crezut în el, iar asta nu pentru că e băiatul lui Rivaldo. M-am uitat foarte atent la el şi l-am studiat foarte bine şi, într-adevăr, vedeţi şi voi, are nişte calităţi extraordinare. Eu cred că în faţa porţii e un număr 9 pur. În toate meciurile în care a jucat şi-a creat situaţii de a marca.

Singurul lucru, de care vorbeam şi cu el aseară, este că el aleragă prea mult. Şi asta nu spun eu, o spun preparatorii. Aleargă mult şi prost, ca să zic aşa. El trebuie să alerge 8-9 kilometri pe meci, ca vârf, dar sprinturi, nu alergare pe tot terenul, pentru că atunci când ajunge în faţa porţii nu mai este luci.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: ÎN CE CONDIŢII RĂMÂNE RIVALDINHO LA DINAMO!  CE I-A TRANSMIS RIVALDO LUI MUTU

De aceea se întâmplă şi cum s-a întâmplat în meciul cu Botoşani, când a avut două ocazii mari. A ratat din situaţii în care normal nu ratează”, a spus Mutu, la Look TV.

600.000 de euro e cota lui Rivaldinho, conform transfermarkt

4 goluri în 17 meciuri are brazilianul în tricoul alb-roşu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri