Sport

Rivaldinho, descătușare după golul victoriei în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: “A fost o lună foarte grea pentru mine”

Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 2-1, împotriva Petrolului în etapa a 14-a din SuperLiga. Rivaldinho a adus victoria oltenilor în prelungiri.
15.10.2022 | 23:46
Rivaldinho descatusare dupa golul victoriei in Universitatea Craiova  Petrolul 21 A fost o luna foarte grea pentru mine
Rivaldinho a adus victoria pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul brazilian a marcat în prelungirile partidei. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a întors scorul pe Ion Oblemenco și a obținut cele 3 puncte în duelul cu Petrolul Ploiești. Formația pregătită de Nae Constantin a deschis scorul în minutul 58, însă oltenii au răsturnat rezultatul prin golurile lui Cîmpanu și Rivaldinho.

Rivaldinho, descătușare după golul din prelungirile partidei: „A fost o lună foarte grea pentru mine”

Rivaldinho a marcat în stilul caracteristic golul victoriei cu Petrolul. Atacantul brazilian s-a demarcat de lângă Huja și l-a învins pe Vâlceanu. La finalul partidei, Rivaldinho a vorbit despre accidentarea dinaintea meciului cu FCSB, anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Senzația e foarte plăcută. Am lucrat mult pentru acest moment. Ultima lună a fost foarte grea, cu accidentarea, dar m-am antrenat bine și sunt fericit că am putut ajuta echipa cu un gol”, a mărturisit Rivaldinho.

Fostul atacant al lui Dinamo a dezvăluit că în repriza a doua jocul oltenilor a arătat mult mai bine. „E foarte greu pentru că știm că toate echipele vor să ne bată. Suntem una dintre cele mai bune echipe din țară. Petrolul e o echipă care se apără.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho, despre jocul Petrolului: „E foarte greu când au 10 oameni în spate”

„E foarte greu când au 10 oameni în spate, dar trebuia să găsim soluții. Cred că a doua repriză a fost mult mai bună. Am încercat să atac spațiile și bineînțeles a venit și golul și asta contează, că am luat 3 puncte azi.

Fotbalistul brazilian a marcat golul victoriei în minutul 90+2 după pasa primită de la Roguljic în spatele apărării. „Eu sunt atacant. Asta îmi place să fac, sunt obișnuit să mă demarc. Și mister ne cere foarte mult să atacăm prima bară.

ADVERTISEMENT

Am văzut acolo spațiul, am atacat, mi-a dat mingea foarte bine Ante. Nu contează cine a dat pasă, cine a dat gol, contează că Universitatea Craiova a câștigat un meci care a fost foarte greu și de-acum încolo o să fie meciuri grele pentru noi”a mai spus Rivaldinho.

Rivaldinho a prins aripi după golul victoriei cu Petrolul: „Vreau să devin cel mai bun”

În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho și-a stabilit obiective mărețe. Fiul marelui fotbalist Rivaldo vrea să dea randament maxim la fiecare meci și antrenament și spune că atitudinea a moștenit-o de acasă.

ADVERTISEMENT

„Eu personal, vreau să câștig fiecare meci. Am presiune pe mine la fiecare meci, la fiecare antrenament, vreau să fiu cel mai bun. Am mentalitatea asta de acasă. Bineînțeles trebuie să luăm fiecare meci să câștigăm. Știam că o să fie presiune, dar așa suntem obișnuiți”, a mai spus Rivaldinho.

Venit în vară la Universitatea Craiova, Rivaldinho a marcat primul său gol în tricoul oltenilor. Brazilianul a ajuns sub comanda lui Mirel Rădoi, sub formă de jucător liber de contract de la Cracovia. În România, Rivaldinho a mai evoluat pentru Viitorul și Dinamo București.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Rivaldinho, conform Transfermarkt.
  • Rivaldinho a mai jucat în România la Viitorul și Dinamo

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru ”2 solist” la UTA Arad – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT