Fotbal intern

Rivaldinho, dorit în Polonia şi Spania. În ce condiţii va rămâne

Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, fostului mare jucător al naţionalei Braziliei şi al Barcelonei, a vorbit despre prima parte a sezonului 2017-2018, relaţia cu Ionuţ Negoiţă, un viitor transfer în pauza competiţională din Liga 1 Betano, dar şi despre Gigi Becali.
30.12.2017 | 10:30
Rivaldinho, dorit în Polonia şi Spania. În ce condiţii va rămâne

Atacantul brazilian în vârstă de 22 de ani din lotul formaţiei FC Dinamo Bucureşti nu este încântat de evoluţia sa din 2017 şi speră ca lucrurile să se schimbe. Mai mult, Rivaldinho nu ştie dacă va mai continua în “Ştefan cel Mare” şi în 2018, acesta dezvăluind că are mai multe oferte şi va discuta despre acest lucru în perioada de mercato din iarnă.

Rivaldinho a avut numai cuvinte de laudă despre Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, despre care susţine că a fost corect cu jucătorii din “Groapă” şi a comentat în legătură cu apariţiile lui Gigi Becali la emisiunile de sport. Brazilianul susţine că nu înţelege foarte mult din ceea ce vorbeşte patronul lui FCSB la TV, dar ştie ca acesta îşi doreşte să transfere cât mai mulţi jucători.

Rivaldinho: “Am avut ofertă din Spania şi Polonia!”

…despre 2017: Nu sunt fericit cu ceea ce am realizat. Eu trebuia să dau mai multe goluri, Dinamo trebuia să fie mai sus în clasament. Dar, uneori, lucrurile nu se întâmplă aşa cum îţi doreşti. Sper să ajungem în playoff, iar situaţia se poate schimba în bine”, a spus Rivaldinho pentru gsp.

…despre viitorul la Dinamo: “Nu ştiu dacă voi continua din 2018 la Dinamo. Am nişte oferte. Nu le-am luat în calcul până acum. Ca să fiu clar, eu aş prefera să stau la Dinamo până la finalul campionatului, apoi să vedem ce va fi. Dacă va fi o ofertă bună şi pentru club, atunci o să mă gândesc. Îmi place la Dinamo, sunt foarte fericit, vreau să ne calificăm în playoff, în primul rând. Eu zis că şansele sunt mai mari să rămân. Eu aş vrea asta. Însă vreau să joc mai mult ca să dau mai multe goluri, trebuie să vorbesc cu cei de la Dinamo dacă se bazează pe mine. De fapt, de asta contează. Repet. Eu sunt fericit să fiu la Dinamo, să joc în continuare. Totuşi, dacă va veni o ofertă bună atât pentru mine, cât şi pentru club, vom vedea, vorbim.”

…despre oferte: “Luna trecută a fost ceva din Polonia, însă am transmis că nu vreau să vorbesc la acel moment, să amânăm pentru la iarnă. Nu ştiu dacă mai e ceva. Apoi, cam acum o lună, tata a fost sunat de cineva care i-a zis că are o ofertă din Spania, liga a doua. A rămas să vorbim tot în iarnă.”

…despre Gigi Becali: “L-am văzut la TV, doar că nu înţeleg ce zice. Ştiu că apare mai mereu când deschid televizorul, e la telefon vorbind cu jurnaliştii, înţeleg că vrea să cumpere mulţi jucători sau că deja a cumpărat. Nu ştiu ce relaţie are el cu jucătorii lui, nu pot vorbi.”

…despre Ionuţ Negoiţă: “A fost corect cu noi până acum. Suntem plătiţi la timp, totul este ok. Eu l-am văzut pe patron doar de trei sau patru ori în acest an, nu apare prea mult, nu ne ceartă, nu cred că trebuie să fie mereu lângă echipă.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri