Fotbal intern

Rivaldinho, eroul Viitorului în meciul cu U Craiova, vrea eventul: “Eu sunt un câștigător și vreau tot”

04.04.2019 | 22:29
Rivaldinho, eroul Viitorului în meciul cu U Craiova, vrea eventul:
Rivaldinho eroul Viitorului în meciul cu U Craiova vrea eventul

Rivaldinho a fost eroul Viitorului în meciul cu U Craiova, câştigat de echipa antrenată de Gică Hagi, scor 2-1, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. Atacantul brazilian a marcat golul victoriei în minutul 89, după o pasă primită de la Ianis Hagi.

Rivaldinho, eroul Viitorului în meciul cu U Craiova, vrea eventul: “Mă gândesc și la titlu cât timp avem șanse”

La finalul meciului U Craiova – Viitorul 1-2, Rivaldinho a vorbit despre obiectivele echipei antrenate de Gică Hagi. Atacantul de 23 de ani a susţinut că vrea să câştige eventul, însă a declarat că obiectivul realist în acest moment este locul 3.

“E foarte important că am câștigat, dar încă nu ne-am calificat. Urmează alt meci foarte important. Știm că va fi mult mai greu decât astăzi. Trebuie să facem tot ce spune Mister pentru a ajunge în finală. Avem ceva în plus, dar nu suntem favoriți. Va fi un meci deschis și trebuie să ne concentrăm. Eu mă gândesc și la titlu cât timp avem șanse. Eu sunt un câștigător și vreau tot. Dar momentan trebuie să fim realiști, să atacăm locul 3. Cupa României ar fi cel mai important trofeu din carieră. Am câștigat Cupa Ligii, tot aici, cu Dinamo. Suntem departe însă. Am învățat foarte multe de la Mister și nu e decizia mea dacă mai rămân aici de la anul”, a declarat Rivaldinho.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri