Carousel hot news

“Rivaldinho este abia la 70%! E ca o felină, are timp să crească!”

Ioan Andone a vorbit despre Juan Albin, jucător venit la FC Dinamo Bucureşti în această vară. Antrenorul crede că mijlocaşul uruguayan are nevoie de timp pentru a se acomoda în "haită"....
31.07.2017 | 19:11

Ioan Andone a vorbit despre Juan Albin, jucător venit la FC Dinamo Bucureşti în această vară. Antrenorul crede că mijlocaşul uruguayan are nevoie de timp pentru a se acomoda în “haită”.

Totodată, acesta l-a cartacterizat şi pe Rivaldinho, şi crede că jucătorul lui Dinamo nu este încă la potenţial maxim.

“Albin calitate are, îmi aduc aminte de el de la Petrolul, jos pălăria! Nemec e un caz mai special. Eu pe el nu l-aş schimba niciodată. El ştie tactic bine, face pressing.

Cu mine nu s-a implicat deloc. Doar pe Dielna l-a adus. Dar mi l-a adus al sfârşit şi pe ăla, cu Chiajna a fost nepregătit. S-a implicat la transferuri.

Andone despre Rivaldinho

Va fi greu cu Bilbao, să nu primeacă gol acolo. Dinamo e mai pregătitiă fizic decât Bilbao. Va fi o presiune şi acolo, prezintă şi lotul. Nu este uşor. 

Rivaldinho încă nu joacă ce poate, părerea mea. Are calităţi copilul. Când l-am văzut, în vară, mi l-a arătat Bogdan Bălănescu. Al doilea vârf, în 4-4-2 joacă cel mai bine. Are viteză de deplasare bună, e ca o felină, joacă la 70 la sută acum. E greu, e copil de mare fotbalist, lumea se uită altfel la el, dar are timp să crească.

Filip a jucat bine cu Contra, la mine nu. Când îl ai pe Palic… Numai căpitanii sunt transferaţi, Paul Anton, Mevjla, Palic”, a spus Ioan Andone la Dolcesport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri