Fotbal intern

Rivaldinho, gol de ziua lui în meciul cu CFR Cluj! Mesaj superb trimis de tatăl său. Foto + Video

29.04.2019 | 22:13
Rivaldinho a înscris un gol de ziua lui, în partida CFR - Viitorul

Viitorul a reușit să deschidă scorul în partida cu CFR Cluj, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1 Betano. Cel care a înscris a fost atacantul Rivaldinho, în minutul 14. Brazilianul a reușit să înscrie dintr-un assist semnat de Lyes Houri chiar în ziua în care împlinește 24 de ani!

Rivaldinho, gol de ziua lui în meciul cu CFR Cluj

Tânărul brazilian l-a executat elegant la colțul lung pe Giedrius Arlauskis, după o pasă filtrantă de excepție a lui Houri. Rivaldinho se află la al patrulea gol în 11 meciuri în acest sezon pentru Viitorul, după ce a ajuns la Viitorul în această iarnă, de la Levski Sofia.

Rivaldinho a primit un mesaj superb din partea tatălui său pe instagram, cu ocazia zilei sale de naștere. Marele Rivaldo a atașat mai multe poze cu băiatul său și a scris: „Astăzi este ziua de naștere a celui mai mare fiu al meu, Rivaldinho. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze din ce în ce mai mult. Sunt mândru de bărbatul care ai ajuns. Te iubesc, fiule!” Juniorul i-a răspuns într-un comentariu: „Mulțumesc mult, tată! Te iubesc” VEZI GALERIE FOTO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri