ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Rivaldinho îl laudă pe Gică Hagi în presa braziliană. “De asta el şi tata au avut numărul 10 la Barcelona”

Autor: Sorin Dumitrescu | 14.04.2020 | 18:54
Rivaldinho îl laudă pe Gică Hagi în presa braziliană.
Rivaldinho îl laudă pe Gică Hagi în presa braziliană. "De asta el şi tata au avut numărul 10 la Barcelona". Foto: Hepta.ro

Brazilianul Rivaldinho îl laudă pe Gică Hagi în presa din ţara sa şi spune că se simte foarte bine în România. Rivaldinho a jucat prima dată la Dinamo, pentru ca după un intermezzo mai puţin reuşit în Bulgaria, la Levski Sofia, să revină în Casa Pariurilor Liga 1, semnând cu Viitorul Constanţa.

ADVERTISEMENT

A acordat un interviu pentru UOL Esporte

Fiul marelui Rivaldo a acordat un interviu pentru UOL Esporte şi a vorbit despre antrenorul patron al Viitorului numai la superlativ.

“E o persoană fantastică! Cum suntem cu el zilnic, uităm pentru moment că e mai mult decât un antrenor și proprietar al echipei. Reprezintă o legendă a fotbalului. Am stat de vorbă de câteva ori despre fotbal, este 24 de ore conectat la sport și e cu adevărat pasionat.

Ce i-a spus Rivaldo despre Hagi

Mi-a spus că tatăl meu a fost special, la fel cum a fost și el. Din acest motiv, ambii au purtat tricoul cu numărul 10 și la Barcelona, și la națională”

ADVERTISEMENT

Recunoaşte că e  o mândrie, dar şi o povară, să porţi numele unui fotbalist atât de celebru în lume precum cel al tatălui său.

Povara de a purta un nume celebru

“E o mândrie să fii băiatul unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Mereu vom fi comparați, dar jucăm pe poziții diferite, avem alt stil. Tata a fost excepțional, unul ca el se naște la un secol!”

Rivaldino este fascinat şi de căldura cu care a fost înconjurat şi la Dinamo şi la Viitorul de suporterii români: “Sunt fanatici. Am jucat și la una dintre cele mai mari echipe din țară, la Dinamo și era o nebunie să ies la mall ori să iau masa în oraș.

ADVERTISEMENT

Are şapte goluri marcate în acest sezon

La Viitorul, o echipă fondată doar acum un deceniu, sunt oprit des pe stradă pentru a face poze, mai ales de către puștii ce visează să ajungă aici într-o zi”

Rivaldinho a marcat 7 goluri şi a dat patru pase decisive în cele 18 meciuri jucate în tricoul Viitorului, însă pentru prima dată echipa antrenată de Gică Hagi nu a reuşit să ajungă în play-off.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!