Fotbal intern

Rivaldinho, laude pentru Ianis Hagi: ”Unul dintre cei mai buni cu care am jucat vreodată”

02.01.2020 | 21:50
Rivaldinho laude pentru Ianis Hagi Unul dintre cei mai buni cu care am jucat vreodata
ADVERTISEMENT

Atacantul brazilian al echipei FC Viitorul, Rivaldinho, l-a lăudat pe fostul său coechipier Ianis Hagi, transferat în vară la campioana Belgiei, RC Genk.

Rivaldinho, laude pentru Ianis Hagi: ”Va ajunge foarte departe”

”Este foarte uşor să joci cu Ianis Hagi. Este excelent, unul dintre cei mai buni cu care am jucat vreodată. Nu am văzut niciodată un jucător care să lovească mingea cu atâta lejeritate şi cu stângul şi cu dreptul”, au fost laudele lui Rivaldinho pentru Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

”Recent, la Genk, a marcat două goluri din penalty, unul cu dreptul şi altul cu stângul. Sunt sigur că, dacă i se va oferi posibilitate de a juca şi continuitate, va ajunge foarte departe. Are multă calitate”, a mai spus brazilianul într-un interviu pentru blogs.correiobraziliense.com.br.

”Campionatul de aici este competitiv, nu este slab”

”În România este un campionat echilibrat. Sunt şase echipe care se luptă mereu pentru titlu. Nu este ca Spania, ca Anglia, dar este un campionat echilibrat. Există Clujul, care a câştigat ultimele două titluri în România”, a declarat atacantul Viitorului.

ADVERTISEMENT

”Au trecut de faza grupelor în Europa League, după o grupă cu Lazio, Rennes şi Celtic. Clujul este o echipă bine structurată. Campionatul de aici este competitiv, nu este slab. Nu este unul dintre primele cinci, dar este competitiv”, a afirmat fiul lui Rivaldo.

”Vreau să mă transfer într-un campionat din top 5”

Rivaldinho visează la un transfer într-un campionat de top: ”Am posibilitatea să joc pentru Spania sau Brazilia. Momentan, nu mă gândesc la asta. Am mult de muncă pentru a ajunge la acel nivel. Am nevoie să ies în evidenţă în România şi să mă transfer într-un campionat din top 5 în lume”.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a povestit și că antrenorul Gheorghe Hagi pune mai mereu o melodie după ce Viitorul câștigă cîte un meci: ”Hagi pune melodia ‘Balada Boa’ a lui Gusttavo Lima după anumite meciuri. Când câştigăm, e foarte fericit”.

”Hagi cerea melodia în care cântă şi Neymar”

”Chiar m-a surprins când a întrebat prima oară de melodie. Cerea melodia în care cântă şi Neymar. Nici nu ştiam. Apoi şi-a amintit şi a rugat pe cineva să pună melodia. Chiar îi place”, a încheiat Rivaldinho.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă a remarcat la finalul lunii octombrie forma bună prin care trece Rivaldinho și i-a dedicat un amplu material considerându-l drept una dintre viitoarele stele ale fotbalului din România.

ADVERTISEMENT
Tags: