Sport

Rivaldinho, primele reacții după transferul la Universitatea Craiova, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. ”Vreau să arăt cât de bun sunt”

Atacantul Rivaldinho este la a treia experiență în SuperLiga României. Brazilianul a semnat de curând cu Universitatea Craiova și a mărturisit că vrea să fie star în tricoul oltenilor.
31.07.2022 | 20:12
Rivaldinho primele reactii dupa transferul la Universitatea Craiova dezvaluit in exclusivitate de FANATIK Vreau sa arat cat de bun sunt
Brazilianul Rivaldinho a vorbit despre obiectivele pe care și le-a propus la Universitatea Craiova. Sursa foto: Facebook/Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Brazilianul Rivaldinho, al cărui transfer la Universitatea Craiova a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, a acordat primul interviu ca jucător al oltenilor și a vorbit despre aspirațiile sale în Bănie.

Rivaldinho: ”Nu am venit doar de dragul de a face parte din lotul unui club mare”

Rivaldinho are 27 de ani și este deja un nume cunoscut iubitorilor de fotbal din țara noastră. Între 2017 și 2018 a bifat 36 de meciuri și a marcat 6 goluri în tricoul echipei Dinamo.

ADVERTISEMENT

După o experiență scurtă în Bulgaria, la Levski Sofia, Rivaldinho revenea în SuperLiga României, la Viitorul Constanța, pentru care a evoluat în 28 de partide și a marcat de 11 ori.

La Universitatea Craiova își dorește mult mai multe realizări. Deocamdată brazilianul nu nu este în cea mai bună condiție de joc, dar această problemă va fi remediată în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

”Îmi propun să arăt mai bine decât am făcut-o la Viitorul. Am nevoie și vreau să demonstrez că pot să fiu un jucător important aici, la Universitatea. Nu am venit doar de dragul de a face parte din lotul unui club mare, nu.

Am o mare dorință să arăt cât de bun sunt aici”, a spus Rivaldinho, într-un interviu apărut în programul meciului U Craiova – Rapid, din această seară.

ADVERTISEMENT

Noul atacant al Universității Craiova a făcut un apel la suporterii olteni, să nu se mai războiască între ei, ci să susțină echipa pentru a performa împreună.

”Mulțumesc mult suporterilor pentru felul cum m-au primit, mi-au dat foarte multe mesaje de susținere și de încurajare și m-au impresionat și motivat și mai mult.

ADVERTISEMENT

Mie și tuturor colegilor mei ne-ar plăcea foarte mult să fim împreună cu orice preț în acest an și să ducem toate bătăliile exclusiv contra rivalilor, nu între noi”, a mai spus Rivaldinho.

Ce spune Rivaldinho despre colaborarea cu Gică Hagi

Brazilianul a fost extrem de iubit în perioada în care a evoluat la Dinamo, dar perioada în care s-a simțit cel mai bine în România a fost cea în care a îmbrăcat tricoul celor de la Viitorul Constanța unde a fost antrenat de Gică Hagi.

”Despre domnul Hagi nici nu am cuvinte, ce antrenor și ce om este. A rămas ca un tată pentru mine, iar ca antrenor este extrem de exigent, dar și extraordinar de valoros, iar faptul că a lucrat foarte mult cu mine m-a ajutat enorm.

Mă consider fericit și foarte norocos că am lucrat cu cel mai mare om din istoria fotbalului românesc, o legendă în viață”, a adăugat atacantul brazilian.

300.000 de euro este cota de piață a lui Rivaldinho, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru Zorya Lugansk – Universitatea Craiova: 2,47 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT