Fotbal intern

Rivaldinho, primul mesaj după ce a semnat cu Viitorul! ”Am venit aici pentru a deveni campion al României”

15.01.2019 | 15:34
Rivaldinho primul mesaj dupa ce a semnat cu Viitorul Am venit aici pentru a deveni campion al Romaniei
ADVERTISEMENT

A semnat cu Viitorul și a oferit deja un prim mesaj de luptă în Liga 1 Betano. Rivaldinho, fiul mult mai celebrului jucător brazilian, Rivaldo a vorbit în românește în timpul interviului și a anunțat că vrea să devină campion în Liga 1 Betano. Fostul jucător al câinilor spune că a revenit în România la insistențele lui Gheorghe Hagi. Managerul Viitorului a fost cel care l-a dorit la echipă.

 ”Sunt foarte fericit să semnez cu Viitorul, iar când oamenii de la Viitorul şi în special Hagi îţi spun că te vor, nu nu se poate să spui nu. Am venit, sunt foarte fericit aici şi sper să fie totul bine” a declarat Rivaldinho pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Rivaldinho, primul mesaj după ce a semnat cu Viitorul! Rivaldinho
Rivaldinho, surprins în cantonamentul Viitorului din Turcia de reporterii FANATIK

Rivaldinho, primul mesaj după ce a semnat cu Viitorul!

Rivaldinho a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2017 – 2018 și a marcat 5 goluri în 30 de partide. A ales să plece în Bulgaria, acolo unde a fost dorit de gruparea Levski Sofia. Nu a rupt gura târgului și a marcat un singur gol. Acum vrea să o ia pas cu pas la noua echipă. ”Cunosc fotbalul românesc, Viitorul este o echipă foarte bună şi joacă foarte bine fotbal. Pentru asta am venit şi am nevoie să joc bine cu echipa, pentru a atinge alt nivel. Primul pas este să ne calificăm în play-off, iar apoi vedem. Eu am venit pentru a deveni campion” a mai spus Rivaldinho.

Rivaldinho aparține în continuare de bulgarii de la Levski. A fost împrumutat la Viitorul, dar Hagi are drept de cumpărare. „L-am luat pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri. Pe Rivaldinho l-am luat împrumut cu drept de cumpărare. A ajuns deja în cantonament”, spunea Gică Hagi la Belek, într-o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Rivaldinho, atacantul brazilian transferat de Viitorul