Carousel hot news

ADIO, Rivaldinho!? Ce le-a transmis Rivaldo aseară şefilor lui Dinamo

Rivaldinho a marcat un gol de senzaţie în repriza a doua a meciului dintre Dinamo şi Athletic Bilabo. Reuşita - vezi video - de la 25 de metri, în vinclu, a brazilianului a egalat situaţia în...
28.07.2017 | 17:35
ADIO, Rivaldinho!? Ce le-a transmis Rivaldo aseară şefilor lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Rivaldinho a marcat un gol de senzaţie în repriza a doua a meciului dintre Dinamo şi Athletic Bilabo. Reuşita – vezi video – de la 25 de metri, în vinclu, a brazilianului a egalat situaţia în partida cu bascii şi i-a făcut pe dinamovişti să aibă în continuare, şanse la calificare în meciul retur de pe San Mames. În plus, laudele au curs la adresa atacantului de 22 de ani în presa spaniolă, care l-a elogiat pentru “golazo-ul” din minutul 54.

Totul s-a petrecut sub privirile marelui Rivaldo, ex- internaţionalul brazilian venind special la Bucureşti pentru a vedea debutul fiului în cupele europene. Acesta a stat în lojă lângă Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, şi s-a manifestat în stil ultras la golul de senzaţie marcat de fiul său. Martorii au povestit pentru FANATIK.RO şi discuţiile dintre cei doi foşti fotbalişti refiritor la fiul lui Rivaldo.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho salariu. “Are doar 6.000 de euro pe lună!”

La finalul meciului, un Adrian Mutu l-a felcitat pe un Rivaldo care era în al nouălea cer. “E fotbalist, să mai dea aşa goluri. Să-i spui să mai rămână cel puţin doi ani la noi”, au fost vorbele lui Mutu, la care replica lui Rivaldo a venit cu zâmbetul pe buze, însă a avut darul să-i îngheţe surâsul oficialului din “Ştefan cel Mare”: “Dacă îl vreţi în continuare, să-i măriţi salariul, că are doar 6.000 de euro pe lună”. Mutu a deturnat panta periculoasă pe care plecase discuţia: “Eu, când jucam la Dinamo, aveam mult mai puţin!“.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho are un salariul de 6.000 de euro pe lună din momentul în care a venit la Dinamo, adică de la începutul acestui an calendaristic. Contractul pe care l-a semnat este valabil până în luna iunie a lui 2020. Deja, din acestă vară, mai mult grupări din străinătate s-au arătat interesate de serviciile acestuia, turcii de la Trabzonspor fiind cei mai insistenţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri