Fotbal intern

Video+foto. Rivaldinho a semnat cu Levski! Primele declaraţii

Rivaldinho a ajuns la un acord cu oficialii lui Levski Sofia şi a semnat azi contractul. La schimb, Dinamo îl primeşte pe Neluţ Roşu.
27.01.2018 | 11:39
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 13:10 / După ce a semnat cu Levski Sofia, Rivaldinho a spus că la Dinamo a învăţat să joace şi în spatele vârfului: ”Sunt foarte fericit să fiu aici, ştiu că suporterii vor fi alături de mine. I-am văzut şi am auzit multe despre ei. Suntem împreună, suntem de aceeaşi parte şi alături de ei suntem mai puternici. Ştiu că e un antrenor foarte bun aici (n.r. – Delio Rossi), sper să ajut şi să învăţ multe aici. Am jucat la Mogi Mirim, la Boavista, Internacional şi Dinamo. Acum sunt la Levski şi vreau să câştig trofee, aceasta este ambiţia mea. Vorbesc mereu cu tatăl meu, el m-a sfătuit să vin aici, mi-a spus multe lucruri bune despre Bulgaria. Mi-a zis că ar fi o oportunitate bună pentru mine. Toată cariera mea am jucat număr 9, vârf împins, dar la Dinamo am jucat şi număr 10. Cosmin Contra m-a învăţat să joc şi în spatele vârfului”.


UPDATE, ora 20:05 / Transferul lui Rivaldinho la Levski Sofia este oficial. Brazilianul a fost deja prezentat oficial şi a semnat pe doi ani şi jumătate. Vezi imagini în galeria foto. În schimbul fotbalistului pe care Vasile Miriuţă îl exclusese din lot, Dinamo îl primeşte pe Neluţ Roşu, un mijlocaş central care a mai jucat la Concordia Chiajna. Levski şi Dinamo negociază şi pentru Felipe Nascimento, dar pentru moment nu s-a ajuns la un acord.


FC Dinamo Bucureşti este dispusă să renunţe la atacantul Rivaldinho şi Filipe Nascimento, care ar putea fi cedaţi în Bulgaria, la Levski Sofia, la schimb cu un jucător român. Este vorba de Neluţ Roşu, campion cu Viitorul Constanţa în sezonul trecut, care a plecat imediat după încheierea stagiunii.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul, care a mai activat în România la echipe precum CFR Cluj, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoşani n-ar refuza o revenire în fotbalul românesc:

“Sună tentant”

 ”Nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Suna tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde”, a spus Neluţ Roşu.

ADVERTISEMENT

FC Dinamo Bucureşti ar urma să primească şi suma de 120.000 de euro de la bulgari. Filipe Nascimento a ajuns în Ştefan cel Mare tot în urma unui schimb, pe vremea când Cosmin Contra era antrenor în “Groapă”. Atunci, Dan Nistor a fost cedat la CFR Cluj, iar portughezul a venit la “câini”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri