Carousel hot news

Povestea EROULUI RIVALDINHO! “Am vrut să mă las de fotbal!”

Rivaldonho a venit în iarnă la FC Dinamo Bucureşti şi a mărturisit într-un interviu acordat presei din Spania că se simte foarte bine aici. Atacantul speră la un parcurs bun în Europa...
27.07.2017 | 21:49
Povestea EROULUI RIVALDINHO!

Rivaldonho a venit în iarnă la FC Dinamo Bucureşti şi a mărturisit într-un interviu acordat presei din Spania că se simte foarte bine aici. Atacantul speră la un parcurs bun în Europa League, acolo unde va juca în turul trei prelimianr cu Athletic Bilabo.

“Lucrurile aici merg foarte bine. Am marcat în prima etapă, iar acum suntem abia la început. Când am venit la Dinamo, am găsit o echipă mai bună decât mă aşteptam. Oraşul este fantastic şi nu-mi lipseşte nimic. Mă bucur că am făcut acest pas. Vreau să luptăm pentru a avansa în Europa. Nu va fi uşor, dar în fotbal nu e nimic imposibil”, a spus Rivaldinho pentru AS.

Rivaldinho Dinamo. “I-am zis că vreau să renunţ!”

Tânărul atacant din lotul lui Dinamo a povestit un episod neştiut, de când a vrut să se lase de fotbal. Tatăl său însă, legendarul Rivaldo, a fost cel care l-a convins să nu renunţe:

“Când eram copil, toată lumea mă compara cu tatăl meu şi punea presiune. Lumea este rea şi incerca să-mi facă probleme. Tatăl meu a câştigat Balonul de Aur şi a fost unul dintre cei mai mari din istorie. Nu am nici 1% din clasa lui. Dacă aveam, aş fi fost cel mai bun din lume.

Când el era în Uzbekistan i-am zis că vreau să renunţ. Lumea zicea că joc pentru că sunt fiul lui. El a vorbit cu mine şi mi-a scos asta din cap. M-a convins că joc pe meritul meu. Mi-a spus că este imposibil ca lumea să nu ne compare. Dacă marchez, se va spune că o fac pentru că sunt fiul lui Rivaldo. Dacă ratez, se va spune că nu mă ridic la nivelul lui. Nu există scăpare. Nu vreau să-l dezamăgesc”, a spus “nouarul” lui FC Dinamo pentru AS.

Următorul joc pentru FC Dinamo Bucureşti se va disputa joi, de la ora 20:30. Partida va avea loc pe Arena Naţională şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri