Fotbal international

Rivaldo a mers degeaba în Bulgaria! Levski a pierdut Cupa. Video

10.05.2018 | 09:11
Rivaldo a mers degeaba în Bulgaria! Levski a pierdut Cupa. Video
Rivaldo a mers să vadă finala Cupei Bulgariei, dar fiul său, Rivaldinho, nu a fost inclus în lotul echipei Levski Sofia

Fostul mare atacant brazilian Rivaldo a mers degeaba în Bulgaria, fiul său nefiind convocat de antrenorul italian Delio Rossi în lotul echipei Levski Sofia pentru finala Cupei cu Slavia Sofia, disputată miercuri seară pe stadionul Vasil Levski.

Rivaldinho, care a ajuns la Levski în iarnă de la Dinamo București, a reuşit abia etapa trecută să înscrie primul gol la noua sa formație, dintr-un penalty. După ceastă reușită, brazilianul spera să joace în finala Cupei, motiv pentru care Rivaldo a călătorit pentru prima dată în Bulgaria.

Rivaldo s-a pozat cu suporterii la finala Cupei Bulgariei

Deși Rivaldinho nu a fost inclus în lot pentru finală, fostul mare fotbalist brazilian a mers la stadion unde a fost primit ca un star de cei 32.000 de spectatori. Rivaldo, care a stat în tribună alături de fiul său, s-a pozat cu fanii, dar nu a fost deloc încântat de meci.

Formaţia Levski Sofia a pierdut finala Cupei Bulgariei, cu Slavia Sofia, scor 2-4 la loviturile de departajare. La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal 0-0. În minutul 12, Levski a ratat un penalti prin spaniolul Jordi Gomez. Atacantul român Sergiu Buș a jucat până în minutul 100 pentru Levski Sofia, în timp ce mijlocașul Neluț Roșu nu a fost inclus în lot.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri