Fotbal intern

Rivaldo, din nou în România! Ocazie specială pentru brazilian. FOTO

Motive de sărbătoare la FC Dinamo Bucureşti! Rivaldinho va deveni tată, urmând ca soţia sa, Gabriela, să îi dăruiască un băieţel....
06.11.2017 | 00:07
Rivaldo din nou in Romania Ocazie speciala pentru brazilian FOTO

Motive de sărbătoare la FC Dinamo Bucureşti! Rivaldinho va deveni tată, urmând ca soţia sa, Gabriela, să îi dăruiască un băieţel.

Atacantul formaţiei din Ştefan cel Mare îl va avea alături de el pe tatăl său, legendarul fotbalist Rivaldo, care venit în România pentru această ocazie specială. Împreună cu soţia sa, Rivaldo a venit la Bucureşti şi până când va avea loc fericitul eveniment, se bucură de timpul petrecut în capitala României. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Mă bucur de timpul petrecut alături de copiii mei, de soţia mea, şi nora mea, în aşteptarea nepotului David”, a scris Rivaldo ca descriere la o poză în care se află alături de familia sa într-un restaurant din Bucureşti.

Rivaldo, pentru a doua oară în România

“Îi sunt foarte recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Cu 9 luni în urmă a fost una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea şi cu siguranţă totul se va termina când vom primi cea mai mare moştenire, venind direct din cer. Îţi mulţumesc pentru că eşti o soţie minunată, care va fi şi o mamă uimitoare. Îţi mulţumim că l-ai purtat aşa pe David, care ne va face viaţa mai fericită. Vă iubesc”, a scris şi viitorul tătic, Rivaldinho.

Rivaldo este pentru a doua oară în România. Brazilianul a venit prima dată în vară, la meciul lui Dinamo cu Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League, atunci când formaţia din Ştefan cel Mare a reuşit un egal cu bascii, 1-1, iar golul “câinilor” a fost semnat de fiul său, Rivaldinho, cu o execuţie de excepţie.

Tags: