Fotbal intern

Rivaldo a venit în România pentru a asista la meciul Viitorul – U Craiova! Cuvinte uriașe pentru Gică Hagi

13.04.2019 | 19:08
Rivaldo a venit in Romania pentru a asista la meciul Viitorul  U Craiova Cuvinte uriase pentru Gica Hagi

Fostul mare internațional brazilian Rivaldo a venit vineri în România pentru a asista la meciul Viitorul – U Craiova, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Fostul jucător al Barcelonei i-a transmis fiului său să fie atent la toate indicațiile pe care i le dă antrenorul Gheorghe Hagi și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ”Regelui” pe care l-a comparat cu fostul său mare conațional Pele.

Rivaldo a venit în România pentru a asista la meciul Viitorul – U Craiova

”E a doua oară când ajung în România şi sunt bucuros că am venit din nou, să-mi văd fiul şi la altă echipă. Fiului meu îi place mult aici, mai ales că aici i s-a npscut băiatul. Sunt foarte bucuros pentru el, deoarece un antrenor foarte bun care a fost un juctor excelent. Poate că o să vorbesc cu Hagi astăzi, fiul meu mi-a zis că are antrernament la ora 08:00”, a declarat Rivaldo la sosirea în România unde va asista la meciul Viitorul – U Craiova.

”Este bine să ai antrenori aşa cum e Hagi, care a fost un mare jucător. Îi zic mereu fiului meu să asculte tot ce spune, pentru că a fost unul dintre cei mari. Pele de România! Pentru mine, Hagi a fost cel mai bun jucător din România. El e cu şapte sau opt ani mai mare ca mine. Eu mă uitam la el cum joacă şi era extraordinar”, a mai spus Rivaldo la Telekom Sport.

Rivaldo s-a pozat cu jucătorii echipei Dinamo la precedenta vizită în România
Rivaldo s-a pozat cu jucătorii echipei Dinamo la precedenta vizită în România

”E greu pentru Viitorul să câștige titlul”

”Am văzut câteva partide ale Viitorului și mi-au lăsat o impresie bună, pentru că sunt fotbaliști tineri care joacă bine. Hagi face o treabă bună. E greu pentru Viitorul să câștige titlul, dar nimic nu e imposibil în fotbal. Celelalte echipe sunt în faţă şi e greu”, a precizat fostul mare fotbalist brazilian, care în încheiere a vorbit și depsre Champions League: ”Favorita mea este Barcelona. Barcelona joacă bine şi cu siguranţă va ajunge în finală”.

Rivaldo va asista la partida FC Viitorul – U Craiova, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. Fostul mare internațional brazilian a mai fost în România în vara anului 2017 pentru a-l urmări pe fiul său pe vremea când evolua la Dinamo București, dar și în toamna aceluiași an când i s-a născut nepotul.