Rivaldo, îngrijorat pentru viitorul fiului său. Ce vrea brazilianul

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
07/11/2017, 00:06
Rivaldo, îngrijorat pentru viitorul fiului său. Ce vrea brazilianul

FC Dinamo Bucureşti ar putea să piardă un jucător important în iarnă, după ce acesta s-a arătat nemulţumit de statutul de rezervă la echipa pregătită de Vasile Miriuţă.  Rivaldo, fostul mare jucător al Barcelonei şi al echipei naţionale a Braziliei, a venit la Bucureşti pentru a participa la naşterea nepotului său Davi, băieţelul lui Rivaldinho, atacantul lui FC Dinamo Bucureşti, şi al soţiei Gabriela. Fotbalistul brazilian a devenit tătic pentru prima oară în cursul zilei de luni 6 noiembrie, dar situaţia lui la clubul patronat de Ionuţ Negoiţă este incertă.

Pe lângă faptul că venit în România pentru a-şi cunoaşte nepotul, FANATIK.RO a aflat că Rivaldo, fostul mare star al Barcelonei, a profitat de vizita în capitala României pentru a se informa în legătură cu situaţia atacantului de la Dinamo. Rivaldinho nu primeşte foarte multe şanse din partea tehnicianului din “Ştefan cel Mare”, iar Rivaldo este pregătit să-i găsească un alt angajament fiului său.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Rivaldinho vrea să joace meci de meci

Rivaldinho se luptă cu Adam Nemec şi Jermey Bokila pentru postul de titular la FC Dinamo Bucureşti, dar brazilianul în vârstă de 22 de ani nu este dispus să accepte statutul de rezervă. Acesta îşi doreşte să prindă cât mai multe meciuri şi şi-ar dori să plece la o altă echipă care să-i ofere posibilitatea de a fi titular în fiecare partidă.

Atacantul brazilian a ajuns la FC Dinamo Bucureşti în februarie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020. În actualul sezon competiţional, Rivaldinho a bifat 16 meciuri pentru trupa pregătită de Vasile Miriuţă şi a înscris 4 goluri. Acesta este cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro.

600.000 de euro este cota lui Rivaldinho, conform transfermarkt

Închide ×